Novosti

Predstavljena nova American Express® Gift Card

Danas, na predblagdanskom druženju za predstavnike medija, vodeća kartična kuća u Hrvatskoj PBZ Card tržištu je predstavila najnoviju American Express karticu u svome portfelju – American Express Gift Card. Ova kartica, ponuđena upravo u predblagdansko vrijeme, pruža mogućnost izbora idealnog dara za dragu osobu, a radost darivanja čini još većom.

American Express Gift Card je prva prepaid kartica u American Express portfelju PBZ Carda. Ova kartica nudi sigurniju i praktičniju kupnju od gotovine te bolju financijsku kontrolu nad malim kupnjama koje su tradicionalno plaćane gotovinom.

Namijenjena za darivanje u raznim prigodama poput blagdana, praznika, rođendana i drugih, ova kartica predstavlja idealan izbor za darivanje drage osobe. American Express Gift Card namijenjena je obazrivim i vrlo pažljivim darovateljima koji žele pokloniti nezaboravan dar. Darovana osoba ima mogućnost izabrati točno ono što želi.

Kao takav, American Express Gift Card je cijenjen i dobrodošao dar kod svih osoba, a darovatelju pruža osjećaj zadovoljstva jer je poklonio pravi dar. Nadalje, kao dio prestižnog American Express brenda, sinonima za vrhunsku svjetsku uslugu i proizvode, American Express Gift Card daje osjećaj prepoznatljivosti i pripadnosti krugu korisnika ovog prestižnog brenda. Ukratko, America Express Gift Card ima univerzalni namjenu – može biti namijenjen svakome.

Na American Express Gift Card mogu se uplatiti sredstva u iznosu od 200, 500 ili 1000 kuna. Iznos uplaćen u korist kartice ispisan je na njenoj prednjoj strani. Svakom kupnjom umanjuje se iznos uplaćenih sredstava. American Express Gift Card može se koristiti na više od 55.000 različitih prodajnih mjesta u Hrvatskoj s POS i samoposlužnim uređajima kao i na hrvatskim internetskim prodajnim mjestima.

Sve što trebaju učiniti svi oni koji žele darovati ovu karticu je posjetiti neku od odabranih poslovnica Privredne banke Zagreb d.d. (popis poslovnica nalazi se na American Express.hr i pbzcard.hr) te izabrati iznos koji žele uplatiti u korist kartice. Pri tome se zaračunava jednokratna naknada za izdavanje kartice od 15 kuna. Kartica s uplaćenim sredstvima je u prigodnoj, ukrasnoj kuverti te je spremna za darivanje i korištenje na prodajnim mjestima.

American Express Gift Card je prva American Express prepaid kartica u portfelju PBZ Carda, kojeg inače čini više od 20 različitih American Express proizvoda. Tijekom cijele ove godine, u kojoj slavimo veliki jubilej – 40 godina American Expressa u Hrvatskoj, raznim akcijama darujemo naše korisnike i poslovne partnere, a pred sam kraj godine odlučili smo i našim korisnicima ponuditi kvalitetan kartični proizvod kojim oni mogu na vrlo lijep način darivati svoje najdraže”, istaknuo je Mislav Blažić predsjednik Uprave PBZ Carda.

Ovo predblagdansko druženje za predstavnike medija održano je u wine baru Melkior, restorana Baltazar, jednog od najboljih poslovnih restorana prema izboru Gastrofeja 2012, natjecanja Poslovnog dnevnika za izbor najboljeg zagrebačkog poslovnog restorana. Nakon predstavljanja novog proizvoda predsjednik ocjenjivačkog suda Gastrofeja, poznati hrvatski gastronom i pisac Veljko Barbieri predstavio je jelovnik koji su za ovo druženje pripremili glavni kuhar Baltazara Mladen Hutinec i Veljko Barbieri.

U predstavljanju Barbieri se posebno osvrnuo na bakalar, tradicionalnu namirnicu blagdanske trpeze, podijelivši gastronomske savjete te neke od recepata za pripremu jela od bakalara, dok je vina uz pripremljena jela preporučio četverostruki hrvatski prvak sommelier Klaudio Jurčić.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo