Preglede važne za vaše zdravlje obavite bez uputnice u modernim poliklinikama - Ordinacija.hr

Novosti

Preglede važne za vaše zdravlje obavite bez uputnice u modernim poliklinikama

Dodatno zdravstveno osiguranje omogućuje vam zdravstvenu uslugu iznad standarda, a vrhunski stručnjaci pomoći će vam da živite zdravije.

Dodatno zdravstveno osiguranje u svijetu često nazivaju najpametnijim korakom za vaše zdravlje, koje u potpunosti pokriva troškove zdravstvenih usluga u vrhunskim privatnim poliklinikama. Ovisno o paketima koje izaberete, usluge uključuju preglede na koje se inače čeka mjesecima i koji su vrlo skupi, poput magnetske rezonance i CT-a, ali i brojne specijalističke i subspecijalističke preglede, sistematski pregled, zatim dijagnostičke preglede u koje spadaju razni i brojni pregledi ultrazvukom i mamografija, zatim usluge endoskopije, medicinska rehabilitacija, dentalno liječenje, te deseci laboratorijskih pretraga, kao i pretrage tumorskih markera i hormona.

Pregledi bez uputnice

Moderni ritam života često nam ne ostavlja dovoljno vremena za zdravu prehranu i aktivan život te često preskačemo znakove koje nam šalje naše tijelo. Kako bismo spriječili pojavu težih zdravstvenih problema, važno je djelovati preventivno. Redoviti i cjeloviti sistematski pregled u sklopu police dodatnog zdravstvenog osiguranja jedan je od načina na koji na vrijeme možete detektirati zdravstvene probleme. Prilikom sistematskih pregleda može se otkriti široka paleta bolesti, od benignih do malignih za koje ljudi možda ni ne znaju da ih imaju.

“Najčešći, odnosno svakodnevni zdravstveni problemi koji se otkrivaju prilikom pregleda su hiperlipidemija, hiperuricemija, šećerna bolest, inzulinska rezistencija, arterijska hipertenzija, anemija, snižena razina vitamina D, masna jetra, zatim različite benigne tvorbe poput polipa žučnog mjehura, različite ciste, hemangiomi utrobnih organa, angiomiolipomi… Na sreću, ne svakodnevno, ali često se mogu otkriti i različiti suspektni maligniteti poput neoplazme dojki, mokraćnog mjehura, prostate…”, ističe mr. sc. Ivana Mataga, specijalistica interne medicine iz Croatia Poliklinike, i dodaje kako bi se sistematski pregledi trebali obavljati jednom godišnje.

Izbjegnite duge liste čekanja

Kao jednu od najvećih prednosti dodatnog zdravstvenog osiguranja posebno treba istaknuti kako se pregledi obavljaju bez uputnice. Uz Croatia dodatno zdravstveno osiguranje preglede je moguće obaviti u više od 600 suradnih zdravstvenih ustanova. Također, željene preglede možete zakazati i u suvremeno opremljenim Croatia Poliklinikama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Puli i Koprivnici.

U trenutku kada stotine tisuća naših građana čekaju na dijagnostički postupak, uz dodatno osiguranje možete izbjeći duge liste čekanja, što bitno utječe na vaše zdravlje, jer u slučaju zdravstvenih problema važno je preglede obaviti što je moguće ranije kako bi liječenje bilo uspješnije. Pobrinite se za svoje zdravlje i zdravlje svoje obitelji uz Croatia dodatno zdravstveno osiguranje. Ugovorite policu dodatnog zdravstvenog osiguranja brzo i jednostavno do 31.10. uz 150 kuna (19,91 eura) popusta. Zato što je zdravlje najvažnije! Više informacija pročitajte na crosig.hr.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo