Novosti

Priče ovih žena nadahnut će vas i dirnuti!

Foto: Josip Regović

Novi broj magazina Moje zdravlje pršti od pozitive za koju su zaslužne žene čije dojmljive priče potiču da se zamislimo nad životom te napravimo nešto dobro za sebe i druge.

Lice s naslovnice novog Mojeg zdravlja, koje izlazi u subotu 24. listopada za samo 5 kuna uz Večernji list, vrckava je reperica Mirela Priselac Remi koja uspijeva uskladiti naporne turneje sa zdravim načinom života, uživajući u prirodnoj prehrani i bicikliranju.

Intervjui u novom Mojem zdravlju

Razgovarali smo i s Vesnom Mimicom, hrvatskom Jane Fondom, koja svakodnevno vježba i motivira druge na kretanje, a svoje zdrave navike otkrila nam je i operna pjevačica Sandra Bagarić. Posebno je dirljiv intervju s voditeljicom i spisateljicom Josipom Pavičić Berardini o njezinoj borbi s rakom dojke i odluci da se podvrgne mastektomiji kako bi spriječila povratak opake bolesti.

Specijali i teme

Iz prve ruke možete doznati kako razmišljaju hrvatske stogodišnjakinje – tri nevjerojatne dame otkrile su nam svoje recepte za dugovječnost! Trudile su se, kažu, biti humane, a osobito nam je to potrebno ovih dana dok Hrvatskom prolaze rijeke izbjeglica. Otkrivamo kako humanost oplemenjuje život i onima kojima se pomaže, i onima koji pomoć pružaju!

Tu su i inspirativni savjeti kako zavoljeti sebe sa svim prednostima i manama, i poboljšati seksualno samopouzdanje. Ali i riješiti se loše navike laganja svom liječniku!

U magazinu Moje zdravlje naći ćete posebno osmišljene jelovnike za jači imunitet i bolji izgled, savjete kako vježbati u hladnim danima, ali i uživati u vrućim varivima te vrućim tretmanima – saunama i parnim kupeljima.

Pravo je vrijeme i za uklanjanje hiperpigmentacija – doznajte kako ih se riješiti bez muke. Imamo “lijek” i za podočnjake, i pregršt savjeta kako se njegovati uljima… ali i kozmetikom sa zmijskim otrovom, dijamantima i drugim neobičnim sastojcima.

Foto: Josip Regović

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo