Novosti

Pridružite se akciji za male ali hrabre junake iz dječje bolnice Klaićeva

Nakon listopada i ružičastih pakova studeni je rezerviran za plave pakove u velikoj akciji Medvjeda i navijača za dječju bolnicu Klaićeva…

U listopadu su Medvjedi zajedno sa svojim navijačima, a na inicijativu velikog navijača i dobrotvora Pave Šukana iz navijačke skupine Sektor Bavaria Munich, započeli veliku akciju za tehničko opremanje Onkološkog odjela Klinike za dječje bolesti Zagreb poznate kao ‘Klaićeva bolnica’.

Akcija radnog naziva “HOKEJ PROTIV RAKA” trajat će 3 mjeseca – u listopadu, studenom i prosincu, a svaki od mjeseci obilježit će prodaja šarenih pakova dobrote – ružičastog u listopadu, plavog u studenom i bijelog u prosincu. Sav prihod od prodaje šarenih pakova dobrote namijenjen je za tehničko opremanje dječjih soba televizorima i dlanovnicima, kako bi najmlađima barem malo olakšali dane u bolnici, omogućili im da jednostavnije prate nastavu iz svoje bolničke postelje, da mogu učiti, komunicirati sa svojim prijateljima i obitelji ali i da se zabave.

Nabavite plavi pak dobrote. Iznos minimalne donacije za (plavi) pak dobrote je 100 kuna. Osim plavog paka u ponudi je i tzv. OBITELJSKI KOMPLET pakova po cijeni od 300 kuna za sva tri paka – ružičasti, plavi i bijeli.

Pakovi se prodaju za vrijeme domaćih utakmica u predvorju Doma sportova ili se mogu naručiti emailom na info@medvescak.com

Akcija “HOKEJ PROTIV RAKA” svojevrsni je nastavak humanitarno-edukativnih akcija “Ružičasti listopad” i “Brkati studeni” kojima su hokejaši Medveščaka prikupljali donacije za borbu protiv raka dojke u suradnji s udrugom “Sve za nju” te protiv raka prostate u suradnji s Hrvatskom ligom protiv raka. Medvjedi su svojim akcijama poticali svoje navijače i navijačice na brigu o vlastitom zdravlju uz važnu poruku kako “briga za vlastito zdravlje ne traje samo u listopadu i studenom već traje svih 365 dana u godini”. U ovoj sezoni Medvjedi su sve svoje snage i aktivnosti u listopadu i studenom (i prosincu) odlučili usmjeriti na akciju prikupljanja donacija za tehničko opremanje Onkološkog odjela dječje bolnice Klaićeva.

Pozivamo Sve ljubitelje hokeja i ljude plemenita srca da dođu 21.11.2017 godine na utakmicu starih rivala i nezaboravnih 69 sekundi Medveščak-Red Bull Salzburg i daju podršku našim Medvjedima te uključe se u ovu plemenitu akciju!

Pridružite nam se u akciji za male ali velike i hrabre junake iz Klaićeve!

Izvor: www.medvescak.com

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo