Novosti

Prikupljanje sredstava za Centar za psihološku pomoć ženama oboljelim od raka

Udruga žena oboljelih od raka “Sve za Nju“ tijekom kampanje “Meni trebaš ti“ u suradnji s tvrtkama Marti Farm i Fidifarm obavještava javnost o prikupljanju sredstava za Centar za psihološku pomoć ženama oboljelim od raka. Sredstva se prikupljaju humanitarnom prodajom proizvoda Enterosgel i Dietpharm Betaglukan+ D kapsula kojom se izdvaja 10 kn po prodanom proizvodu u svim boljim ljekarnama, a proizvodi su označeni s naljepnicom.

“Pozivamo sve da se uključe u ovu humanitarnu akciju da bismo prikupili sredstva za održavanje svih naših programa kroz koje je do sada već prošao veliki broj oboljelih žena. U teškim životnim situacijama nitko ne bi trebao biti sam te je zato Udruga i osnovala Centar za psihološku pomoć ženama oboljelim od raka i članovima njihovih obitelji. S obzirom na to da se Udruga financira najvećim dijelom iz donacija, pozivamo sve da kupnjom označenih proizvoda doniraju 10 kn i tako pomognu ženama oboljelim od raka“ – rekla je dopredsjednica udruge “Sve za Nju“ Ljiljana Vukota.

Humanitarna prodaja traje do 01. prosinca 2014., a ljekarne su označene plakatima te proizvodi naljepnicama.

O proizvodima:

Oba proizvoda namijenjena su cijeloj populaciji te doprinose boljem općem zdravlju organizma.

Betaglukan+ D kapsule iz Dietpharma su dodatak prehrani s betaglukanom i vitaminom D. Jedna biljna kapsula sadrži: Wellmune WGP® prah (patentirani beta 1,3 / 1,6 glukan iz kvasca 250 mg) te vitamin D 10 µg. Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Enterosgel je jedinstveni i inovativni medicinski proizvod za oralnu upotrebu, crijevni enterosorbent koji djeluje kao “pametna spužva“ i koristi se kod:

  •  Alergijskih bolesti (urtikarije, alergije na hranu, astma)
  •  Akutnih i kroničnih proljeva, kao jedini proizvod koji uklanja uzrok iz proljeva iz organizma (toksina, patogenih bakterija i virusa)
  •  Kožnih bolesti (atopijski dermatitis, akne i ekcemi)
  •  Uz terapiju antibioticima
  •  Kod onkoloških bolesti (uz kemo i radioterapiju, eliminacija otpadnih toksičnih tvari i manje nuspojava-mučnina, proljeva i povraćanja).
  • Opća detoksikacija organizma

Ordinacija.hr

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo