Novosti

Primjena tehnologija u eZdravstvu

Na skupu će biti prezentirana i demonstrirana rješenja i mogućnosti koje suvremena tehnologija donosi, a predstavljaju nadogradnju ili nude nove mogućnosti za kontinuirano unaprjeđenje sustava zdravstva Hrvatske.

Kreiranje modernog informacijskog sustava zdravstva, koji će ubrzati rješavanje postojećih izazova, s kojim su suočeni zdravstveni sustavi kako Republike Hrvatske tako i zemalja u regiji te ostvariti bolju i učinkovitiju zdravstvenu uslugu, nije više svakodnevnica rezervirana samo za informatičke stručnjake i menadžere već i za sve zaposlenike u sustavu zdravstva. eZdravstvo i bolja usluga uz niže troškove izazov su svih modernih zdravstvenih sustava.

Upravo na ovu temu Microsoft Hrvatska organizira događanje pod nazivom Primjena tehnologija u eZdravstvu koje će se održati

13. svibnja u zagrebačkom Hotelu Aristos od 10 do 14 sati. Saznajte koji su primjeri uporabe naprednih tehnologija u sustavima zdravstva.

              Microsoft Hrvatska

Predviđene teme na događanju:

  • Strategija razvoja eZdravstva u Europskoj Uniji (EU eHealth Strategy)
  • Pravo korisnika na pristup osobnim zdravstvenim podacima (elektronički zdravstveni zapisi i portal za krajnje korisnike)
  • Mogućnosti suradnje institucija kroz udaljeni pristup (telemedicine, telemonitoring, telecare)
  • Mogućnosti suradnje korisnika i institucije na upravljanju zdravstvenim stanjem korisnika (chronic condition management)
  • Mogućnosti upravljanja odnosom prema korisnicima, usluga u zdravstvu (patient relationship management)
  • Mogućnosti uvođenja sustava kvalitete i praćenje učinkovitosti u zdravstvu (performance management).

Na skupu će biti prezentirana i demonstrirana rješenja i mogućnosti koje suvremena tehnologija donosi, a predstavljaju nadogradnju ili nude nove mogućnosti za kontinuirano unaprjeđenje sustava zdravstva Hrvatske.

Događanje je besplatno, no broj mjesta je ograničen. Svoje sudjelovanje na Primjeni tehnologija u eZdravstvu možete potvrditi OVDJE.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo