Novosti

Pripremite organizam i dočekajte zimu zdravi

Približavanjem kraju godine, sve više među nama cirkuliraju virusi, prvo prehlada i različitih viroza, a do siječnja neizbježno i virus gripe.

Protiv gripe postoji cjepivo, no protiv svih drugih virusa najvažnija je prevencija. Snažan i jak imunološki sustav štiti nas od infekcije, ali i od mogućih komplikacija.

Zdrava prehrana, fizička aktivnost na svježem zraku, ali i izbjegavanje stresa osnova su zdravlja. Dodatnu pomoć možemo potražiti u obliku provjerenih dodataka prehrani koji sadrže sastojke koji dokazano pomažu našem imunološkom sustavu.

Provjereni pripravci za imunitet

Imunosal je linija hrvatskog proizvođača dodataka prehrani koja sadrži šest proizvoda jedinstvene formulacije i oblika prilagođenog za svaku životnu dob. Svi proizvodi sadrže visokopročišćeni beta-glukan provjerene kvalitete uz bogatu kombinaciju esencijalnih vitamina i minerala koji doprinose normalnom funkcioniranju imunološkog sustava te smanjenju umora i iscrpljenosti. 

Prilagođen svakom uzrastu

Odabir sastojaka i njihove količine pažljivo su usklađene s dobnom skupinom kojoj je pojedini proizvod namijenjen. Imunosal proizvodi dolaze kao kapsule za odrasle, tekući dodatak prehrani za djecu već od navršene godine dana, šumeće tablete za djecu od 6 godina i odrasle te pastile za djecu od 3 godine koja ih zbog okusa, ali i lika Profesora Baltazara jednostavno obožavaju. 

Kapsule za odrasle uz već spomenutu kombinaciju beta-glukana, vitamina i minerala sadrže i visokovrijedan koenzim Q10, a kapsule za seniore su još i dodatno obogaćene nutrijentima za zdrave kosti. Proizvodi za djecu odlikuju se izvrsnim voćnim okusom koji vole i najveći izbirljivci

Novi proizvod u liniji, koji je nastao osluškujući potrebe tržišta za vrijeme korona krize, su Imunosal C-1000 kapsule. Razlika u odnosu na slične proizvode u ljekarnama je što Imunosal C-1000 sadrži uz 1000 mg vitamina C i pojačane doze 10 vitamina, cinka, selena i željeza.

Potražite Imunosal u ljekarnama

Imunosal proizvodi su zbog odličnog sastava uz vrlo prihvatljive cijene najčešći izbor u ljekarnama kada su u pitanju dodaci prehrani za imunitet. Prodaju se u svim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama, ali ih možete naručiti i na kućnu adresu na internet trgovini drogerija.hr. Provjerite zašto je Imunosal prva linija obrane za cijelu obitelj!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo