Novosti

Probudite organizam uz disciplinirano vježbanje

Siječanj je uvijek vrijeme kada se donose odluke i uključuju promjene, prije svega one koje se odnose na režim prehrane i način života.

Nakon blagdansko-zimskog uživanja u hrani i opuštanju, postblagdansku depresiju zbog kilograma najbolje je započeti zdravom i pravilnom prehranom, a za buđenje organizma najbolje rješenje bit će disciplinirano vježbanje.

Zdrav i aktivan način života pravi je put do željenog izgleda i top forme, a time i boljeg raspoloženja. Osim dokazane zdravstvene prednosti vježbanja, osobe koje su u dobroj fizičkoj kondiciji i koje vježbaju lakše podnose stresne situacije i imaju tendenciju biti manje osjetljive na bolesti i ozljede.

Gyms4you, lanac fitness klubova nastalih po europskom konceptu, nakon pune dvije godine od otvaranja svoje prve teretane u Hrvatskoj i uslijed velikog interesa, u subotu 28.01.2017. otvara vrata svog 7. po redu fitness kluba i to u zagrebačkom naselju Špansko u prostoru Nove galerije na adresi Zagrebačka avenija 104. Otvorenje započinje u 10.00 sati.

Tom je prigodom Gyms4you pripremio jedinstvenu i neponovljivu ponudu: na dan otvorenja u centru Gyms4you Nova galerija prvih 200 najbrže upisanih novih članova imat će priliku kupiti godišnju članarinu za samo 995,00 kn, što je manje od 83 kn mjesečno!

Zašto je Gyms4you fitness koncept toliko popularan?

  • Jedini fitness klub koji je otvoren non-stop, od 0 do 24 h!

  • Jedna članska iskaznica za neograničeni ulazak u sve Gyms4ysou klubove u Hrvatskoj

Gyms4you fitness klubovi jedinstveni po svom radnom vremenu. Naime, sve Gyms4you teretane otvorene su non stop, svih 7 dana u tjednu, od 0 do 24 sata.

I članska iskaznica je jedinstvena jer vrijedi za neograničeni broj puta vježbanja dnevno, u bilo koje doba dana i noći i to u svim Gyms4you fitness klubovima u Hrvatskoj, bez dodatnih naknada troškova. Uz uskoro novo otvorenom Gyms4you prostoru u Novoj galeriji, vježbati se može na još tri Gyms4you lokacije u Zagrebu: Centar Bundek, VMD centar i Dubrava, ali i u drugim hrvatskim gradovima – Osijeku, Zadru i Šibeniku.

Članovi Gyms4you teretane Nova galerija imat će na raspolaganju dodatno i dva osobna trenera, dok će u svim Gyms4you klubovima članovima biti na izbor opcija besplatnog sata upoznavanja sa spravama u terminu od ponedjeljka do četvrtka u vremenu od 18.00 do 19.00h, kao i besplatno savjetovanje odnosno konzultacije i izvan tog vremena uz prethodnu najavu na recepciji.

Gyms4you Nova galerija – najnovija oprema i sprave za vježbanje za bolju kvalitetu života

Novi ekskluzivni prostor Gyms4you kluba u Novoj galeriji bit će, baš kao i ostali Gyms4you prostori, opremljen kvalitetnom i renomiranom Technogym opremom i spravama za vježbanje: pokretne staze za trčanje, roweri, bicikli, klupe i utezi, orbitreci, girje i bučice, sprave za ruke, noge i sl.. Takav koncept fitness prostora u potpunosti je prilagođen namjeni – od opreme, klimatizacije i funkcionalnosti, a glavna ideja cijelog koncepta je podići kvalitetu života aktivnim i odgovarajućim načinom vježbanja.

Upravo iz tog razloga, Gyms4you fitness klubovi namijenjeni su svima koji brinu o zdravom načinu života i uključuju vježbanje kao dio svakodnevnice, bez obzira jesu li rekreativci i početnici ili sportaši i i osobe koje već duže vrijeme vježbaju.

Više informacija na:www.gyms4you.com, https://www.facebook.com/Gyms4youHrvatska/?fref=ts

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo