Novosti

Proces samouništenja je ono što će izliječiti vašu kožu. Pronašli smo serum koji radi upravo to!

Intuitivno, ideja o samouništenju vaših stanica ne zvuči baš kao dobra stvar. Ali to je upravo ono što se događa u autofagiji, procesu kojim se oštećene stanice uklanjaju i zamjenjuju mlađim, zdravijim stanicama.

Zapravo, pronalaženje načina za izazivanje autofagije (namjerno) cilj je zdravstvenih praksi poput povremenog posta, pa čak i intenzivne tjelovježbe.

U nastavku saznajte više o autofagiji i njenim benefitima u njezi kože.

U središtu pozornosti: autofagija

Autofagija je snažan prirodni proces u kojem se defektne stanice uništavaju, utirući put novim, zdravijim. Možete ju zamisliti kao proces recikliranja ili detoksikacije u kojem se tijelo oslobađa starih ili oštećenih stanica, smanjujući oksidativni stres i stvarajući nove, ‘mlađe’. To se događa u cijelom tijelu, od mozga, preko jetre do—pogađate: kože.

Kako autofagija kože može pomoći koži da izgleda mlađe

Oksidativni stres – od izlaganja UV zračenju, načina života, prehrane, stresa i tjeskobe itd. – ključni je krivac za starenje kože. Iz toga slijedi da aktiviranje autofagije kože može pomoći u pomlađivanju stanica oštećenih oksidativnim stresom, pretvarajući ‘smeće’ proteine ​​koji ubrzavaju proces starenja u aminokiseline i druge korisne komponente koje tijelo zatim može koristiti za sintetiziranje potpuno novih proteina i stanica.

Prednosti autofagije za kožu

  • Potiče detoksikaciju stanica
  • Povećava dugovječnost stanica i tkiva
  • Poboljšava površinsko stanje (tj. izgled) kože
  • Smanjuje vidljive znakove fotostarenja

Autofagija u njezi kože

Autofagija ima ogroman potencijal za njegu kože protiv starenja i našli smo nekoliko proizvoda kojima je autofagija u fokusu. Među onima koji polučuju rezultate se istakao Dr.Brandt booster serum – Drop Of Strength. Ovaj cjelodnevni booster serum sadrži polisaharid poznat kao alfa glukan koji potiče proces autofagije.

Dr. BRANDT stručnjaci su se bacili u razvoj formule koja bi mogla pomoći u iskorištavanju nevjerojatnog potencijala autofagije protiv starenja. Radeći na temelju istraživanja nagrađenog Nobelovom nagradom, stvoren je Drop of Strength cjelodnevni serum za jačanje, serum dizajniran za stimulaciju puta autofagije, jačanje detoksikacije stanica i promicanje dugovječnosti stanica, a sve to istovremeno pružajući svakodnevnu hidrataciju i zaštitu kožne barijere. Lagan poput esencije, a opet koncentriran poput seruma, brzo se upija, pojačavajući učinkovitost ostatka vaše rutine.

Immubarrier Complex™ – mješavina alfa-glukana iz ekstrakta kvasca, hijaluronske kiseline i ekstrakta arktičkih bobica – nudi snažno poboljšanje izgleda preko 8 ključnih znakova starenja: bore, fine linije, hidrataciju, čvrstoću, glatkoću, sjaj, teksturu kože i elastičnost.

Pronađite Dr.BRANDT Drop Of Strength serum na www.delmerion.hr, u bolje opskrbljenim ljekarnama i Mullerima diljem Hrvatske i pokrenite autofagiju svoje kože.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo