Novosti

Pročitajte ovu knjigu i u 12 tjedana dođite do forme života!

Foto: Shutterstock

Knjiga s autorskim pristupom i originalnim konceptom u prehrani i oblikovanju tijela 2 hrvatska stručnjaka s područja prehrane i fitnessa.

Branimir Dolibašić, nutricionist, i Tomislav Dolušić, kineziolog, za vas su pripremili knjigu uz pomoć koje ćete vježbati i hraniti se zdravo po osobno prilagođenom planu i za nekoliko tjedana postići osjećaj života, bolji zdravstveni status i podići prehrambene navike na novu razinu.

Ovo je drugo izdanje Hard Body knjige, a u njoj možete pronaći dva aspekta koji imaju isti cilj, a to je zdravo tijelo. Autori naglašavaju kako su prehrana i vježbanje isto, kao dvije spletene ruke, i kako se moramo posvetiti i jednom i drugome kako bi došli do željenog rezultata.

Od brojanja kalorija do uživanja u rezultatima!

U knjizi možete pronaći odlomke koji će vas voditi u odabiru modela prehrane – od onog temeljenog na bjelančevima do onog koji se temelji na makronutrijentima, naučit ćete kako isplanirati svoje obroke, kako pripremiti niskokalorične obroke, poput ručka od 500 kcal ili večere od 350 kcal. Osim toga, uputit će vas kako pametno kupovati, kako pročitati deklaracije i zašto je cheat day, odnosno dan varanja – važan za napredak.

Prošlog je tjedna u Zagrebu u zdravstvenom centru Novamed, održana promocija drugog, dopunjenog izdanja knjige Hard body Makeover, a kako je bilo – pogledajte u videu. 

Više informacija možete pronaći na Hard Body web stranici.

G.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo