Proizvodi za sunčanje koji štite vašu kožu od starenja, a mirišu najljepše na svijetu - Ordinacija.hr

Novosti

Proizvodi za sunčanje koji štite vašu kožu od starenja, a mirišu najljepše na svijetu

Dobra vijest za sve ljubitelje zdrave preplanule puti! Luksuzni brend prirodne kozmetike Caudalie predstavio je inovativne proizvode najnovije linije za zaštitu od sunca.

Riječ je o kozmetici koja koristi optimalan izbor biorazgradivih UVA i UVB filtera formule Ocean Protect koja štiti našu kožu od sunca ne zagađujući morski okoliš.

Linija se sastoji od tri proizvoda, čija ja glavna namjena zaštita kože od preranog starenja i nepovratnog oštećenja kože uzrokovanog prekomjernim izlaganjem suncu. Laboratorij Caudalie je osmislio novi patentirani antioksidativni kompleks, zasnovan na moćnoj kombinaciji svojstava grožđa, ekstrakta smreke, vitamina E te organske grožđane vodice. Ono što ove proizvode čini zaista jedinstvenima, jest činjenica da ne sadrže nijedan od dokazano štetnih kemijskih filtera, koji su nezdravi za kožu i toksični za morski ekosustav.

Anti-age krema za zaštitu od sunca (182 kn, SPF 50, 50 ml/170 kn, SPF 30, 50 ml) savršen je način postizanja prirodne preplanulosti zahvaljujući Caudalie kompleksu antioksidanata koji pružaju maksimalnu zaštitu i snažno djeluju protiv starenja. Krema je pogodna za osjetljivu kožu jer ne sadrži silikone ni alkohol.

Ulje za sunčanje (199 kn, SPF 30, 150 ml) je dodir glamura u vašoj torbi za plažu. Formulirano bez alkohola i silikona, ulje je spoj hranjivih sastojaka iz sjemenki grožđa te sezamovog i suncokretovog ulja za blistavu preplanulu put.

Mlijeko za sunčanje u spreju (199 kn, SPF 50,150 ml/194 kn, SPF 30, 150 ml) jamči kompletnu zaštitu lica i tijela. Umiruje i vlaži kožu te doprinosi dugotrajnoj preplanulosti kakvu svi priželjkujemo.

Foto: Arhiva

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo