Projektom AVON Šetnja za život protiv raka dojke - Ordinacija.hr

Novosti

Projektom AVON Šetnja za život protiv raka dojke

Projekt AVON Šetnja za život u organizaciji Udruge SVE za NJU i Avona Hrvatska prvi put se ove godine održava u Hrvatskoj s ciljem prikupljanja sredstava namijenjenih pomaganju rada Udruge SVE za NJU te podizanja svijesti javnosti o važnosti borbe protiv raka dojke.

Ova humanitarna kampanja obilježit će se središnjem događanjem na Cvjetnom trgu 17. lipnja u 17 sati. Program će voditi Barbara Kolar, dok će s polazištem na Cvjetnom trgu svi okupljeni sudionici obilježiti projekt šetnjom kroz Preradovićevu, Teslinu i Prašku ulicu do Trga bana Jelačića s povratkom na Cvjetni trg. Sredstva će se prikupljati na dan Šetnje već od 14 sati prodajom Avonovih majica, koje će služiti kao ulaznica za AVON Šetnju za život, i drugih proizvoda posebno dizajniranih za ovu kampanju. Majice će se moći kupiti i 28. svibnja od 11 sati, također na Cvjetnom trgu, kada će građani imati priliku prijaviti se za sudjelovanje u Šetnji. Isto tako, majice se po cijeni od 75 kuna prodaju putem Avonovih kataloga.

Sav prikupljeni prihod od prodaje majica i Avonovih proizvoda iz linije za prikupljanje sredstava za borbu protiv raka dojke namijenjen je donaciji za Udrugu SVE za NJU, udrugu žena oboljelih i liječenih od raka dojke, njihovih obitelji i prijatelja, osnovanu 2008. s ciljem pružanja informacijske, psihološke i logističke pomoći ženama oboljelima od raka dojke, kao i njihovim obiteljima.

Kampanja Izgovori

Dosta je izgovora! Moram kuhati, upravo mi je omiljena sapunica na televiziji, neće meni biti ništa, imam previše posla oko djece, nemam auto…

Ideš li redovito na ginekološke preglede? Misliš li na svoje zdravlje? Obavljaš li redovito samopregled? Ideš podržati borbu protiv raka dojke, pokazati solidarnost oboljelima, pomoći?

Samo je jedan ispravan odgovor – IDEM!

Upravo je majica s natpisom IDEM simbol borbe protiv raka dojke u okviru prvog izdanja humanitarnog projekta AVON Šetnja za život u Hrvatskoj koji kompanija Avon organizira u cilju podizanja svijesti javnosti o važnosti borbe protiv raka dojke te prikupljanja sredstava za Udrugu SVE za NJU.

Facebook stranice: Avon Šetnja za život

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo