Novosti

Proslavi Valentinovo popustima u Profilu

Valentinovo nije samo dan za zaljubljene. Ono je dan i za one koji se već dugo samo vole.

Ono služi i onima koji nisu baš sigurni je li to ljubav ili samo zanesenost koja će proći. Valentinovo je dan kada se nešto od toga mora odabrati! Profil je započeo s obilježavanjem Dana zaljubljenih popustom od 50 posto na više od 20 popularnih naslova. Velika akcija u najromantičnijem mjesecu u godini trajat će sve do 29. veljače ili do isteka zaliha.

Odabrani beletristički i publicistički naslovi ponuđeni u pola cijene idealan su dar za Valentinovo, ali i za sve ljubitelje dobrog štiva. U akcijskoj ponudi tako se nalaze knjige s receptima i savjetima za neodoljive kulinarske delicije, ljubavni priručnici, popularni romani, biografije i putopisi.

                         Valentinovo u Profilu

“Mjesec zaljubljenih se već tradicionalno obilježava ponudom odabranih naslova po popularnim cijenama jer je dobra knjiga najljepši poklon bilo da darujete sebe ili drugog”, ističe voditeljica odjela odnosa s javnošću Profila, Lana Rogošić Blagojević.

Osim u Profilu, dvotjedno sniženje na odabrane naslove traje i u ostalim trgovačkim centrima, a kupnju svih sniženih knjiga moguće je obaviti i na službenoj web stranci Profila.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo