Novosti

Pružite sebi najbolje uz Bio true one day kontaktne leće!

Mnogi nisu svjesni da odabirom vrste i marke leće mogu znatno utjecati na svoju kvalitetu života.

Bausch + Lomb Bio true® ONE day – uvijek odličan odabir u Ghetaldus optikama!

Danas se sve više okrećemo zdravijem načinu života, a zanemarujemo najvažnije stvari. Koliko zapravo pažnje posvetimo osjetu vida kojim primamo oko 90% informacija kojih smo svjesni?

Često se nalazimo pred dilemom kakve leće odabrati – mjesečne ili dnevne leće dok će i jedne i druge izvršiti svoju osnovnu namjenu – omogućiti vam da vidite jasno.

Iskoristite svoje vrijeme pametnije.

Noseći dnevne leće zapravo možete uštedjeti puno stresa, ali i vremena. Dnevne leće ne treba održavati nakon skidanja, idealan su odabir za one koji leće nose povremeno. Dnevne leće možete nositi i do 16 sati na dan. Čak ako i izgubite dnevnu leću šteta nije velika.

Dugotrajnije leće je potrebno održavati – prije i poslije stavljanja u oči treba ih oprati, odnosno morate ih provući kroz svoje ruke. Svakodnevno se na leći stvara depozit koji se čisti otopinom za leće. Korištenjem jednodnevnih kontaktnih leća nema deponiranja depozita, te su mogućnosti upala i komplikacija smanjene. Tako su leće koje nosite svježije, a vaš vid bistriji.

Bitno je kod dnevnih leća to što su definitivno kvalitetniji i povoljniji izbor za one koji se rekreativno bave sportom. Osim što možete dulje trčati jer je apliciranje dnevnih leća brže, odličan su izbor jer ih koristite kada i koliko vama odgovara.

Posebnosti Bio true one day kontaktnih leća:

  • napravljene od inovativnog hypergel materijala

  • 78% vode za izuzetnu udobnost – količina jednaka postotku vode rožnice

  • jednaka udobnost nošenja do 16 sati

  • visoka propusnost kisika garantira svježe i odmorne oči

  • UV zaštita – zažtitita od UV-a i UV-b zraka

Leće koje su napravljene kako bi eliminirale stres, uštedile vrijeme, učinile svakodnevne aktivnosti kvalitetnijima i jednostavnijima, ali i smanjile negativne učinke stavljanja leća na vaše zdravlje. Samo najbolje za vaše oči očekuje vas u svim Ghetaldus optikama i na web shopu www.ghetaldus.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo