Novosti

Prvi certificirani cjeloviti organski dodaci prehrani bez sintetskih sastojaka

“Vjerujemo da su sintetički ili izolirani vitamini stvar prošlosti“, izjavio je Roy Jongens, osnivač i inovator Royal Green branda dodataka prehrani za svog nedavnog posjeta Zagrebu.

Predstavio je nove organske dodatke prehrani koje donose stručnjaci Royal Greena. Inovativne formule ovih potpuno prirodnih dodataka prehrani, posebne su po tome što ne sadrže sintetske sastojke već su bazirane isključivo na cjelovitim i prirodnim sastojcima.

Uvjereni smo da cjelovita hrana i certificirani organski vitamini i minerali iz kvalitetnih izvora imaju širi spektar aktivnosti te da se bolje apsorbiraju u tijelu. Ekološka hrana je uistinu dar iz prirode i otkad smo počeli s proizvodnjom suplemenata, 2008. godine, sa strašću širimo ovu ideju, ističe Roy Jongens,

Birajte suplemente bez sintetskih sastojaka

Dodaci prehrani koji spadaju u kategoriju „prirodnih“ sadrže prirodne izvore hranjivih tvari i brojnih drugih molekula porijeklom iz hrane i bilja. Osnovna prednost takvih dodataka je sinergijsko djelovanje sastojaka koji se nalaze u svojim prirodnim kompleksima. Obično se dobivaju iz cjelovitih biljaka, i u novije vrijeme iz superhrane. Dodatno, ne sadrže aditive, konzervanse, bojila, sladila niti bilo kakve sintetske supstance.

Organski certifikat dodatno jamči kako su sastojci iz ekološkog uzgoja. Ekološki uzgojena hrana je ona koja tijekom svojeg uzgoja, proizvodnje, tvorničke obrade i skladištenja nije podvrgnuta tretiranju sintetskim pesticidima i herbicidima kao ni drugim umjetnim kemijskim sredstvima. Prirodni sastojci organskoj porijekla, harmonija i sinergija sastojaka te optimalna apsorpcija i bioraspoloživost odlike su prirodnih dodataka prehrani koji imaju sve više poklonika diljem svijeta.

Bogati asortiman Royal Green certificirano organskih dodataka i prehrani i informacije o djelovanju potražite u bio&bio trgovinama, www.biobio.hr.

Royal Green Đumbir

Royal Green donosi nam dodatak od u potpunosti organski uzgojenog đumbira bez korištenja pesticida i 100%-tne čistoće bez filera. Proces dehidratacije osigurava očuvanje svih ključnih sastojaka u koncentriranom prahu đumbira.

Royal Green Magnezij

Za sportaše, rekreativce, studente i sve s povećanim psihičkim i fizičkim naporima – prirodna formula zadovoljit će dnevne potrebe za ovim životno važnim mineralom. Royal Green Magnezij prvi je mineralni kompleks koji sadrži certificirani organski magnezij i vitamin D iz potpuno prirodnih sastojaka, kao i dragocjenu ashwagandhu.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo