Purity Herbs: prirodna kozmetika s Islanda - Ordinacija.hr

Novosti

Purity Herbs: prirodna kozmetika s Islanda

Sva kozmetika je 100% prirodna i ne oštećuje kožu niti šteti organizmu, nego djeluje isključivo prirodnim svojstvima biljaka, a u nekim preparatima uljem iz jetre morskog psa.

Purity Herbs Organics kozmetika je novost na hrvatskom tržištu, a poznata je po kremama i uljima za posebne namjene, kao što su ozbiljna stanja suhe ili ispucale kože uzrokovana ekcemom ili psorijazom, osjetljiva koža, akne ili problemi adoloscentske kože. 

Uz kozmetiku za posebne namjene na raspolaganju je i kozmetika za svakodnevnu njegu lica i tijela (kreme, serum, preparati za čišćenje kože), koja je također potpuno prirodna, a zbog odlične teksture ovi se proizvodi brzo upijaju u kožu i čine ju blistavom i zdravom.

Zašto je važno da bude prirodno?

Zna se da kemikalije iz kozmetike ulaze u krvotok i šire se organizmom unutar manje od pola sata. Danas dolaze na vidjelo razne činjenice o štetnosti kemikalija u kozmetičkim preparatima o kojima se godinama nije znalo niti govorilo. Čemu riskirati? Sve što je potrebno za uspješnu i kvalitetnu njegu kože bez negativnih posljedica može se naći u prirodi.

Purity Herbs kozmetika dolazi s Islanda, jednog od najčišćih okoliša na svijetu. Voda koja se koristi u kozmetici je čista, planinska izvorska voda ili geotermalna morska voda koja se crpi s dubine od preko 2 tisuće metara. Biljke rastu u čistoj prirodi i potpuno nezagađenom zraku. Island se koristi isključivo obnovljivim izvorima energije (vjetar, sunce, geotermalna voda) i zbog toga uopće nema industrijskih zagađivača.

Zato se kozmetika zove Purity Herbs – Čistoća bilja. U proizvodnji se koristi pedesetak vrsta bilja. Proizvodi, osim što nisu testirani na životinjama, ne sadrže parabene, umjetne mirise, PEG, ftalate, mineralna ulja, kemikalije niti filere, nego samo čista esencijalna ulja.

Potražite Purity Herbs proizvode u web shopu.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo