Razveži maštu, zaveži kosu i ljeto može početi! - Ordinacija.hr

Novosti

Razveži maštu, zaveži kosu i ljeto može početi!

Frida Hair Salon je lansirao mašne za kosu u šarenim ljetnim bojama različitih uzoraka, a svaka mašna je unikatni primjerak i može se koristiti na više načina.

Ljeto je godišnje doba kada vrijeme zbog visokih temperatura umjesto pod vrućim frizerskim fenom, radije provodimo na plažama, terasama ili u prirodi. Kako bi u svakoj prilici izgledali dotjerano i besprijekorno, Frida mašne za kosu uljepšat će frizuru napravljenu kod kuće, bilo da se radi o spuštenoj kosi ili podignutom repu.

„Razmišljali smo kako da našim klijenticama olakšamo održavanje kose za vrijeme godišnjih odmora pa se tako rodila ideja o Frida mašnama. Riječ je o popularnoj scrunchie gumici za kosu koja ima prišivene dodatne vrpce koje se mogu uplesti u pletenicu, zavezati oko repa ili punđe u voluminoznu mašnu ili pak koristiti kao traka za spuštenu kosu. Materijali su ljetni, razigrani i odlično će se uklopiti uz opuštene frizure za dnevne odlaske na plažu ili pak lude noćne izlaske. Naše klijentice su se toliko oduševile mašnama da su probni uzorci nestali u samo nekoliko dana. S obzirom na interes, planiramo gumice uvrstiti u stalnu ponudu i prilagođavati boje i materijale godišnjim dobima te posebnim prilikama“, izjavila je Marina Ivanković, vlasnica Frida Hair Salona.

Frida mašne dostupne su u dvije veličine: S veličina namijenjena je isključivo za podignute frizure, dok se M veličina može vezati i oko glave kao traka za kosu. U ponudi su dostupne i Frida mašne za male djevojčice pa će tako ovoga ljeta majke i kćeri moći nositi matching frizure.

Mašne su 100 posto hrvatski proizvod, pakirane u vrećice od recikliranog papira. Mogu se kupiti u Frida Hair Salonu na Iblerovom trgu 5 u Zagrebu ili naručiti putem Instagram profila @FridaHairSalon.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo