Regionalni lider među dentalnim sajmovima - DENTEX 2014.! - Ordinacija.hr

Novosti

Regionalni lider među dentalnim sajmovima – DENTEX 2014.!

Od 15. do 17. svibnja na Zagrebačkom velesajmu održat će se bijenalni sajam DENTEX, međunarodni sajam dentalne medicine.

Na sajmu DENTEX sudjeluje 284 izlagača iz 28 zemalja. To su redom: Austrija, Belgija, Bosna i Hercegovina, Brazil, Danska, Finska, Francuska, Hrvatska, Irska, Italija, Izrael, Japan, Kanada, Kina, Koreja (Južna), Lihtenštajn, Mađarska, Makedonija, Nizozemska, Njemačka, Poljska, SAD, Slovačka, Slovenija, Španjolska, Švedska, Švicarska, Velika Britanija i Sjeverna Irska

DENTEX 2014. održat će se u zajedničkoj organizaciji Zagrebačkog velesajma i Hrvatske komore dentalne medicine u paviljonu 5, a pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja Republike Hrvatske.

Cilj organizatora je da sajam Dentex učvrsti svoju poziciju regionalnog lidera među dentalnim sajmovima u okruženju, širenje međunarodnog utjecaja i osigurati da Dentex bude nezaobilazno mjesto okupljanja dentalne struke.

DENTEX ‘14 okupit će čitavu dentalnu struku, liječnike, tehničare i asistente te proizvođače i distributere opreme i usluga, nudeći im priliku da na jednom mjestu u samo tri dana ostvare kontakte, sklope poslove i dogovore buduću suradnju. Posebno ističemo i program kvalitetnih profesionalnih i pratećih događaja koji koreliraju s tekućim temama iz svijeta dentalne medicine te koji pretvaraju DENTEX u referentno mjesto susreta stručnjaka u pogledu predstavljanja novina i stjecanja uvida mogućnosti novih tehnologija.

Program sajma dentalne medicine:

  • uređaji i oprema za dentalnu ordinaciju
  • dentalni pribor i materijali
  • oprema za dentalne laboratorije
  • usluge i informatika u dentalnoj medicini
  • edukacija.

Izložbeni dio ovogodišnjeg sajma DENTEX tijekom svih dana održavanja prati i bogat program stručno-popratnih događanja (stručnih skupova, prezentacija, seminara, simpozija) koji ih čini referentnim mjestom za okupljanje struke, predstavljanje noviteta i pružanje uvida u mogućnosti korištenja novih tehnologija.

Dentex

Suvremeni koncept DENTEX-a pridaje jednaku pažnju izložbenom dijelu kao i
pratećem sadržaju, osobito kada je riječ o usko specijaliziranoj
djelatnosti kao što je to dentalna medicina. Zahvaljujući suradnji s
Hrvatskom komorom dentalne medicine, ove će se godine u samom paviljonu
priredbe održavati niz različitih stručnih događanja koja će sajmu dati
do sada najvišu razinu kvalitete i atraktivnosti. U prvom redu treba istaknuti dvodnevni simpozij “Izazovi suvremene dentalne medicine – nove tehnologije, postupci i materijali“ čiji program je u petak, 16. svibnja, namijenjen dentalnim tehničarima i asistentima, a u subotu, 17. svibnja, liječnicima.

I ove se godine nastavlja praksu izuzetno prihvaćenih i posjećenih operacija uživo, koje će se izvoditi u posebno izgrađenoj i uređenoj sajamskoj ordinaciji. Posjetitelji će svakodnevno moći pratiti najnovije inovativne zahvate u endodonciji, oralnoj medicini i estetskoj dentalnoj medicini.

Novost je dentalni laboratorij u kojem će se održavati demonstracijski tečajevi za dentalne tehničare. Zainteresirani budući studenti dentalne medicine moći će se na sajmu informirati o uvjetima i programima stomatoloških fakulteta. Također, organiziran je dječji kutak gdje se najmlađima želi približiti važnost oralne higijene kroz radionice i predstavu “Mali Hlapić i strašni bub“.

Program u cjelovitosti pogledajte OVDJE.

Odaziv direktnih izlagača iz zemalja Europske Unije, osobito naših susjeda, u najvećem je porastu. Ulaskom u EU, hrvatsko tržište postalo je pristupačnije inozemnim gospodarskim subjektima za neposrdno poslovanje i plasman njihovih proizvoda i usluga, a Hrvatska vrata prema tržištima izvan EU. U kontekstu dentalne medicine još se šire otvorilo tržište dentalnih usluga. Stomatologija je procijenjena kao jedna od najperspektivnijih grana medicine koja ima potencijala za uspješno implementiranje u najbrže rastući segment zdravstvenog turizma, a to je medicinski turizam.

Dentex

Cijene ulaznica i kataloga

  • ulaznica za jednokratni posjet iznosi 20 kuna
  • ulaznica za jednokratni posjet učenika, studenta i umirovljenika iznosi 10 kuna
  • ulaznica za sve dane trajanja sajma iznosi 50 kuna
  • katalog sajma iznosi15 kuna.

Za organizirane grupe 25 i više posjetitelja odobrava se popust od 20 posto na cijene ulaznica.

Radno vrijeme:

15. i 16. svibnja: 10:00 do 18:00 sati
17. svibnja: 9:30 do 17:00 sati

Parkiranje oko Zagrebačkog velesajma za vrijeme trajanja sajma DENTEX je besplatno.

Više pročitajte na stranicama Zagrebačkog velesajma.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo