Rosal Love Pack za usne stvorene za ljubljenje - Ordinacija.hr

Novosti

Rosal Love Pack za usne stvorene za ljubljenje

Rosal Lip Balm Love Pack idealna je njega za meke usne u paru.

Popularni balzami za usne Rosal Lip Balm za svoj su trideseti rođendan dobili novo ruho, a vjernim kupcima pripremili su pravu poslasticu za mjesec ljubavi, veljaču tijekom koje negativni vanjski čimbenici nepovoljno utječu na osjetljivu kožu usana pa ona brzo gubi vlagu uslijed čega postaje preosjetljiva i puca te joj je potrebna posebna njega i zaštita. Rosal Lip Balm Love Pack idealna je njega za meke usne u paru.

Love Pack sadrži dva balzama za oporavak, zaštitu i neodoljivu mekoću usana, stvorenih za najnježnije znakove pažnje – poljupce. Rosal Natural, popularni “plavi” balzam, obogaćen je prirodnim uljima i vitaminima, ugodan je na usnama te je neutralne boje i okusa, savršen za njegove usne. Rosal Cherry svojom hranjivom teksturom oporavlja usne, pruža izvrsnu njegu, ali i daje neodoljivo sočnu boju i aromu višnje njenim usnama. Love Pack stvoren je za ljubav!

Rosal Lip Balm Love Pack ograničena je kolekcija dostupna u svim dm i Bipa prodavaonicama po preporučenoj cijeni od 24,90 kn.

Ordinacija.hr

Foto: Arhiva

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo