Samo dva dana do 14. Dječjeg sajma - Ordinacija.hr

Novosti

Samo dva dana do 14. Dječjeg sajma

4. Dječji sajam održat će se 24. i 25. svibnja na trećem katu Tower centra Rijeka.

Još samo dva dana dijele nas do početka najveselijeg i najzabavnijeg događaja za djecu i roditelje u regiji koji se već šestu godinu za redom u proljeće održava u Rijeci. 14. Dječji sajam održat će se 24. i 25. svibnja na trećem katu Tower centra Rijeka.

Od kolica, opreme, kozmetike i pelena za bebe, pa do odjeće, obuće, igračaka i zabavno-edukativnih radionica, predstava, nastupa i natjecanja, degustacija i darova, Dječji sajam i ovoga puta pripremio je za svakog po nešto.

Mališane i ove godine očekuju nastupi mađioničara, oslikavanje lica, vesele maskote, modna revija, zabavne igre pod pokroviteljstvom Hippa, Raucha, Mede Štede i tradicionlano Natjecanje tata u prematanju beba by Violeta. U bogatom zabavnom programu na bini sudjelovat će veliki broj mališana koji će pokazati svoje pjevačko, plesno, glumačko ili sportsko umijeće.

Dugogodišnji partner sajma, Hrvatska udruga medicinksih sestra – patronažna služba, i ove godine će biti na raspolaganju roditeljima za sva pitanja i savjete.

Tradicionlana humanitarna akcija Dječjeg sajma ove godine je u korist djece s područja Posavine koja je pogođena poplavama i koja nosi naziv “DJECA RIJEKE ZA DJECU POSAVINE“.

U suradnji s Gradom Rijekom,Tower centrom Rijeka, Dječji sajam poziva sve roditelje i mališane da doniraju odjeću, obuću, krevetiće, posteljinu i igračaka koje više ne koriste, a još uvijek su u dobrom stanju. Ujedno prikupljat će se hrana za bebe i djecu, bočice, pelene, vlažne maramice, šamponi i kreme za bebe i djecu do 12 godina starosti. Naglašavamo da će se prikupljati ciljano stvari za bebe i djecu i to njih oko 2000 koje ostalo bez ičega.

Koordinator akcije je udruga Moderna Hrvatska koja je suorganizator Dječjeg sajma, na čelu s predsjednicom Majom Kojundžić, koja je u direktnom kontaktu s gradonačelnicima Brčkog, Orašja i Bosanskog Šamca te načelnikom općine Gunja. Sve donirano će biti razvrstano i u suradnji s Crvenim križem i direktno dostavljeno potrebitima. Molimo sve Riječane da maksimalno podrže akciju “Djeca Rijeke za djecu Posavine“.

Radno vrijeme sajma je u subotu, 24. svibnja od 9.30 sati do 20.30 sati i u nedjelju od 10 do 19.30 sati.

Ulaz na sajam je besplatan!

Više o izlagačima i ostalim informacijama možete saznati web stranici Dječji sajam.com.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo