Novosti

Samo za najbrže – specijalna ponuda i iznenađenje poliklinike Milojević

Poznato je kako božićni blagdani počinju darivanjem na Sv. Nikolu, a toga se pridržava i Poliklinika Milojević koja za sve postojeće i buduće klijente sprema posebno iznenađenje. Božić i najluđu noć u godini provedite u punom sjaju i prijavite se već sada za svoj beauty tretman s dr. Nikolom Milojevićem.

U ponedjeljak 5. prosinca, dan prije svog imendana, dr. Nikola daruje svoje postojeće i buduće klijente najpoznatijim tretmanom – botoxom koji možete dogovoriti po jedinstvenoj cijeni od 1900,00 kuna (do tri zone) što je gotovo upola manje od uobičajene cijene tretmana. Ovom gestom dr. Milojević za cilj ima poručiti kako estetski tretmani ne moraju biti rezervirani samo za određenu klijentelu, već za sve koji žele održati svoj izgled mladolikim i njegovanim.
Upravo je botox u posljednja dva desetljeća donio najveći napredak u suvremenoj estetskoj i općoj medicini, a ujedno je najdjelotvorniji i najpopularniji estetski tretman u svijetu. Uklanja sitne i duboke bore, poboljšava konture lica i očiju, a njegov je učinak vidljiv u roku od nekoliko dana. Botox u posljednje vrijeme sve više postaje tretman kojim se podvrgavaju mnogi prilikom ispravljanja sitnih bora i nepravilnosti na koži, stoga danas na tržištu postoje različiti botox tretmani za različite namjene (npr. botox se uspješno koristi čak i za rješavanje migrena).

Moja misija je približiti estetsku medicinu svim ljudima, te ovu granu medicine u očima ljudi učiniti pristupačnijom, razumljivijom i u konačnici, promovirati estetsku medicinu kao granu koja uistinu pomaže ljudima da se osjećaju fizički i psihički bolje. Želja mi je da jednog dana posjet estetskom liječniku bude u rangu s posjetom stomatologu.- izjavio je dr. Nikola Milojević.

Mjesta za rezervaciju su ograničena stoga 25 najbržih osoba koje rezerviraju svoj termin, sudjeluju u posebnoj ponudi.  
Budite dio blagdanske priče Poliklinike Milojević, sestrinske klinike Milo Clinic iz Londona, i dočekajte Novu godinu spremniji nego ikada prije.
 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo