Novosti

Sandra Bagarić večeras pjeva Vukovaru

Nakon zapaženog nastupa na godišnjem dobrotvornom balu AmCham Charity Ball na kojem je nastupila 10. prosinca u Prištini, na poziv Američke gospodarske komore, Sandra Bagarić danas pjeva u Vukovaru, na božićnom humanitarnom koncertu “Božić u Vukovaru”.

Baš kao i na njezinoj turneji “Ja ljubim…” koju je započela u studenome, Sandru će u Vukovaru pratiti suprug i pijanist Darko Domitrović.

Vukovarski koncert će se održati u Hrvatskom domu, u sklopu humanitarne akcije Grada Vukovara, te tako i pod posebnim pokroviteljstvom Grada, a sav prihod od koncertnih ulaznica namijenjen projektu “Asistent u nastavi”.

Neposredno prije početka koncerta, Sandra Bagarić će zajedno s gradonačelnikom Vukovara Željkom Sabom svečano otvoriti i prigodnu manifestaciju Božićna priča, koja potiče kulturu blagdanskog ukrašavanja gradova.

Sandru već s nestrpljenjem očekuju u Vukovaru, a naša je popularna sopranistica za ovu prigodu pripremila program koji kombinira lijepe hrvatske i međunarodne božićne pjesme i dakako, neizostavne operetne napjeve.

S početkom sljedeće godine, Sandra će nastaviti turneju “Ja ljubim…” po hrvatskim gradovima, a već je najavila da će upravo u veljači, u mjesecu zaljubljenih, za svoje fanove pripremiti niz koncertnih iznenađenja.

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo