Savršeno majčinstvo je u ‘nesavršenosti’ - Ordinacija.hr

Novosti

Savršeno majčinstvo je u ‘nesavršenosti’

Na prvoj Becutanovoj Radionici za mame svoje iskustvo o majčinstvu podijelile su Marijana Batinić, Nevena Rendeli Vejzović i Mirna Medaković Stepinac dok je pedijatrica odgovarala na pitanja o njezi djeteta.

Prva ‘Becutanova radionica za mame’, u prekrasnom ambijentu Magnolia slastice, okupila je brojne mame kako bi iskreno ispričale svoju priču o majčinstvu i izazovima s kojima se svakodnevno susreću te vječitom dilemom, jesu li dovoljno dobre u svojoj majčinskoj ulozi.

Marijana Batinić je imala ulogu voditeljice ove lijepe priče, dok su Nevena Rendeli Vejzović i Mirna Medaković Stepinac ispričale svoju priču sa svim izazovima i dilemama s kojima se svakodnevno susreću od rođenja svojih djevojčica. Ugledna pedijatrica Diana Puževski, dr.med. je sa svojim dugogodišnjim iskustvom ispričala priču o majčinstvu uz dragocjene savjete te kako sve dileme lakše prebroditi i majčinstvo učiniti lakšim i još ljepšim.

“Veseli nas biti dio Becutanove lijepe priče gdje smo zajedno sa svim mamama podijelile naše iskustvo, te vjerujemo da smo međusobnim savjetima pomogle u ovoj zahtjevnoj ali najljepšoj ulozi, ulozi majke. Svi mi imamo ljepše i one malo manje lijepe trenutke s kojima se susrećemo kao roditelji, ali sigurne smo da je svaka mama, najbolja mama. Becutanova radionica upravo pomaže svim mamama i daje nam neprocjenjive savjete i podršku, od prvog dana djetetova rođenja”, kazale su Rendeli Vejzović i Medaković Stepinac. 

S druge strane, pedijatrica dr.med. Diana Puževski, odgovarala je na brojna pitanja s kojima se muče sve majke te istaknula važnost prvog dodira kože. 

“Rani ’emocionalni dijalog’ putem kože važan je za cjelokupni razvoj djeteta, počevši od uspješnog dojenja, taktilne stimulacije interakcije od prvog dana nakon rođenja. Na današnjoj Becutanovoj radionici za mame naglasak je bio na važnosti ranog fizičkog kontakta putem kože, počevši od rađaonice preko prvog kupanja, svakodnevne njege i brige za dijete”, kazala je. 

Becutan linija proizvoda namijenjena je njezi bebine i dječje kože, prepoznatljiva i sa izgrađenim identitetom na hrvatskom tržištu. Više od 40 godina povjerenja i tradicije brenda Becutan, prenose se s generacije na generaciju, a pritom se može istaknuti upravo njena besprijekorna kvaliteta. Formulacija svih proizvoda napravljena je po unikatnoj recepturi. Izrazito je blaga i nježna, štiti i njeguje kožu, a pritom doprinosi i jačanju njezine zaštitne funkcije. Jedna od osnovnih karakteristika Becutan proizvoda je neutralna pH vrijednost, prilagođena vrijednostima zdrave dječje kože.

Svi Becutan proizvodi su klinički i dermatološki testirani i razvijeni u suradnji s pedijatrima i dermatolozima. Proizvode se u visoko kontroliranim uvjetima prizvodnje i primjeni GMP (Good Manifacturing Practice) standardima, te ISO 9001 i ISO 14001 standardima za kvalitetu. Sve formulacije proizvoda usklađene su s Europskom direktivom za kvalitetu kozmetičkih proizvoda namijenjenih djeci.

Ordinacija.hr

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo