Novosti

Snaga prirode u nježnoj formuli Nuxe Body dezodoransa

Nuxe Body Dezodorans s dugotrajnim djelovanjem, svojom čarobnom kombinacijom 100% prirodnih mineralnih pudera, osigurava dugotrajnu zaštitu od neugodnih mirisa te pomaže u smanjenju znojenja.

Njegova prirodna i vrlo nježna formula prilagođena je svim tipovima kože, čak i vrlo osjetljivoj, a prepoznatljivo zanosan miris Nuxe body linije čini ga jednostavno neodoljivim. Ne sadrži alkohol, kao ni parabene, te ne ostavlja bijele tragove i žute mrlje na odjeći.

U ljekarnama potražite akcijsko pakiranje po znatno povoljnijoj cijeni u odnosu na pojedinačnu cijenu:

  • Redovna cijena za 1 komad: 97,00 kn
  • Akcijska cijena za DUO pakiranje: 111,00 kn
  • 100% efikasan i 100% nježan

Dva čarobna mineralna pudera pomažu u kontroli znojenja i neutraliziraju mirise. Prirodno srebro u prahu, radi bolje je učinkovitosti, iskorišteno u svom izvornom obliku. Fini prah sastoji se od čestica prilagođenih koži koje postupno puštaju soli srebra, a njegova antibakterijska svojstva pomažu u sprječavanju širenja bakterija koje znojenjem uzrokuju neugodne mirise.

Aluminijski puder (Pottasium alum) prirodni je mineral-kristal, 100% prirodnog podrijetla koji ostavlja nevidljivi sloj mineralnih soli na koži. Za razliku od aluminijevog klorohidrata (aluminijeva sol) koji se često koristi u dezodoransima za sprječavanje znojenja i štetan je za kožu, potassium alum ima snažan antibakterijski učinak, smanjuje znojenje, no ne začepljuje pore i nije štetan za kožu.

Ovaj duo aktivnih sastojaka dodatno je pojačan trehelozom, šećerom prirodnog podrijetla koji sprječava neugodne mirise.

Jedinstvena baza aktivnih sastojaka, ekskluzivna u NUXE BODY liniji, prikladna je čak i za najosjetljiviju kožu: nježan i omekšavajući cvjetovi naranče i badema u kombinaciji s umirujućim djelovanjem alantoina i nježnog biljnog glicerina.

PR

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo