Šok na tržištu dioptrijskih naočala. David pobjeđuje Golijata - Ordinacija.hr

Novosti

Šok na tržištu dioptrijskih naočala. David pobjeđuje Golijata

U Hrvatskoj se zadnjih par mjeseci odvija prava borba između Golijata (fizičkih optika) i relativno mlade web trgovine Adrialece.hr.

Trgovina Adrialece.hr na hrvatsko je tržište dovela brand dioptrijskih naočala Crullé koje se po kvaliteti mogu usporediti sa svim vrhunskim brandovima naočala, ali s tom razlikom da su dostupne po čak pet puta nižoj cijeni!

Ljudi masovno napuštaju fizičke optike i naručuju kontaktne leće te naočale na internetu, a za to su zaslužne brojne prednosti online kupovine.

Jednostavno, brzo, sigurno i povoljno do novih dioptrijskih naočala

Web trgovci s razlogom iskorištavaju brojne prednosti koje nudi kupovina preko interneta. Kupci u prvom redu štede vrijeme jer narudžbu mogu predati u samo nekoliko koraka i to iz udobnosti vlastitog doma. Najveća prednost je cijena jer su dioptrijske naočale u web trgovini Adrialece.hr čak 5 puta povoljnije od dioptrijskih naočala u optikama.

U web trgovini Adrialece.hr, osim branda Crullé, možete pronaći i naočale svih svjetski poznatih brandova kao što su Guess, Tommy Hilfiger, Gucci, Dior i mnogi drugi.

Crullé brand koji ruši predrasude

Temelj web trgovine Adrialece.hr još uvijek predstavljaju kontaktne leće, a prije dvije godine su svoju ponudu proširili na sunčane naočale te krajem 2018. godine i na dioptrijske. Razlog je jednostavan, uspjeli su svim ljudima u Hrvatskoj približiti kontaktne leće. Prosječna cijena mjesečnih kontaktnih leća je na početku iznosila vrtoglavih 300 kn, a u 2019. godini se cijena jedne kutijice mjesečnih leća kreće oko 150 kn.

Sada to isto žele napraviti s dioptrijskim naočalama.

Konstantna inovacija je ključ uspjeha

Web trgovina Adrialece.hr je prva trgovina u Hrvatskoj koja je razvila vlastito virtualno ogledalo. Svatko tko posjeduje web kameru može preko stolnog ili prijenosnog računala »u živo« probati većinu sunčanih i dioptrijskih naočala.

Ova funkcija je trenutno dostupna samo preko računala, ali do kraja mjeseca ćete ju moći koristiti i preko Android pametnih telefona, a u planu su i iPhone pametni telefoni. Razvoj ove napredne programske opreme je bio odgovor na brojne upite i zahtjeve stranki koje su prije kupovine htjele provjeriti kako će im stajati izabrane naočale.

Dobrodošli u novu eru

Monopol koji su fizičke optike desetljećima imale polako, ali sigurno dolazi kraju. Vrijeme postavljanja ogromnih marži i zarada na račun kupaca konačno završava. Dolazi era u kojem će glavnu ulogu voditi stranke. Tvrtke koje će se prilagođavati mogu, bez obzira na veličinu, računati na uspjeh, a svi ostali će završiti baš kao Golijat.

Web trgovina Adrialece.hr vam do kraja tjedna nudi dodatnih 10% popusta na sve dioptrijske naočale Crullé. Popust možete iskoristiti do 14. 4. 2019., samo u košaricu upišite kod VID10.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo