Specijalna bolnica Neurospine – mjesto gdje zdravlje kralježnice počinje

Prof dr sc Krešimir Rotim dr med spec neurokirurgije

Specijalna bolnica Neurospine jedna je od vodećih zdravstvenih ustanova na ovom dijelu Europe za područja neurokirurgije, neurologije, ortopedije, radiologije, fizikalne medicine i rehabilitacije, anesteziologije i liječenja boli.

Bolnica je opremljena najnovijom generacijom RTG uređaja za dijagnostiku bolne kralješnice te UZV uređaja za dijagnostiku bolesti krvnih žila glave i vrata. Suvremenom terapijom koju primjenjuju, bolesniku je prilagođeno liječenje bolnih sindroma kralješnice i individualizirana fizikalna rehabilitacija nakon operacije.

Kvaliteta života pacijenata prioritet je u Specijalnoj bolnici Neurospine. Kod svakog pacijenta na prvom mjestu je multidisciplinaran pristup kako bi se postavila ispravna dijagnoza i kako bi se optimalnom metodom liječenja pacijentu omogućilo zdravlje. Pacijentima pristupamo holistički kako bi postigli najbolje rezultate u liječenju, izjavio je prof. dr. sc. Krešimir Rotim, dr. med., spec. neurokirurgije i osnivač Specijalne bolnice Neurospine.

Novost iz bolnice je upravo predstavljena rebranding strategija koja ide u skladu s duhom ove uspješne i poduzetne priče. Medicinska struka bi trebala biti jednostavna i izravna, a tako je novi vizualni identitet zamišljen.

Željeli smo osvježiti izgled našeg branda kao što stalno radimo i na novostima unutar same bolnice. Naš zadatak je koristeći najsuvremenije metode liječenja pacijentima osigurati kvalitetu života u svakom njihovom danu. Uvijek radimo na uvođenju novosti kako bi održali naše zdravstvene usluge na svjetskom nivou, dodao je doktor Rotim, jedan od vodećih neurokirurga u ovom području Europe.

Novi logotip Specijalne bolnice Neurospine formiran je na osnovu tipografije. Slova N i S su stopljena u jednostavnu i oštru formu koja asocira na kiruršku preciznost i čvrstoću poteza, a forma slova asocira simbolikom na tri kralješka koji drže cijelu strukturu loga u cjelini, kao i sama kralježnica. Kroz boje je stavljen naglasak na modernu tehnologiju koja je uz stručnost glavni adut bolnice.

Vrhunski specijalisti za zdravlje u Specijalnoj bolnici Neurospine svakom pacijentu osiguravaju osim stručnosti i ljubaznost i suosjećanje koje je potrebno kako bi svaki pacijent bio ohrabren na putu prema zdravlju. Ako niste sigurni kako riješiti svoje zdravstvene probleme, dogovorite prvi pregled u Specijalnoj bolnici Neurospine i postavite sva pitanja doktoru specijalistu. Rezervirajte svoj termin online na www.neurospine.hr ili pozivom na 01 70 777 73!

 Prati nas na Viber Public Chatu!