Novosti

Specijalna bolnica Neurospine – mjesto gdje zdravlje kralježnice počinje

Specijalna bolnica Neurospine jedna je od vodećih zdravstvenih ustanova na ovom dijelu Europe za područja neurokirurgije, neurologije, ortopedije, radiologije, fizikalne medicine i rehabilitacije, anesteziologije i liječenja boli.

Bolnica je opremljena najnovijom generacijom RTG uređaja za dijagnostiku bolne kralješnice te UZV uređaja za dijagnostiku bolesti krvnih žila glave i vrata. Suvremenom terapijom koju primjenjuju, bolesniku je prilagođeno liječenje bolnih sindroma kralješnice i individualizirana fizikalna rehabilitacija nakon operacije.

Kvaliteta života pacijenata prioritet je u Specijalnoj bolnici Neurospine. Kod svakog pacijenta na prvom mjestu je multidisciplinaran pristup kako bi se postavila ispravna dijagnoza i kako bi se optimalnom metodom liječenja pacijentu omogućilo zdravlje. Pacijentima pristupamo holistički kako bi postigli najbolje rezultate u liječenju, izjavio je prof. dr. sc. Krešimir Rotim, dr. med., spec. neurokirurgije i osnivač Specijalne bolnice Neurospine.

Novost iz bolnice je upravo predstavljena rebranding strategija koja ide u skladu s duhom ove uspješne i poduzetne priče. Medicinska struka bi trebala biti jednostavna i izravna, a tako je novi vizualni identitet zamišljen.

Željeli smo osvježiti izgled našeg branda kao što stalno radimo i na novostima unutar same bolnice. Naš zadatak je koristeći najsuvremenije metode liječenja pacijentima osigurati kvalitetu života u svakom njihovom danu. Uvijek radimo na uvođenju novosti kako bi održali naše zdravstvene usluge na svjetskom nivou, dodao je doktor Rotim, jedan od vodećih neurokirurga u ovom području Europe.

Novi logotip Specijalne bolnice Neurospine formiran je na osnovu tipografije. Slova N i S su stopljena u jednostavnu i oštru formu koja asocira na kiruršku preciznost i čvrstoću poteza, a forma slova asocira simbolikom na tri kralješka koji drže cijelu strukturu loga u cjelini, kao i sama kralježnica. Kroz boje je stavljen naglasak na modernu tehnologiju koja je uz stručnost glavni adut bolnice.

Vrhunski specijalisti za zdravlje u Specijalnoj bolnici Neurospine svakom pacijentu osiguravaju osim stručnosti i ljubaznost i suosjećanje koje je potrebno kako bi svaki pacijent bio ohrabren na putu prema zdravlju. Ako niste sigurni kako riješiti svoje zdravstvene probleme, dogovorite prvi pregled u Specijalnoj bolnici Neurospine i postavite sva pitanja doktoru specijalistu. Rezervirajte svoj termin online na www.neurospine.hr ili pozivom na 01 70 777 73!

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo