Novosti

Specijalna bolnica Sv. Katarina nadomak prestižne europske nagrade!

Specijalna bolnica za ortopediju, kirurgiju, internu medicinu, neurologiju i fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Sveta Katarina, europski centar izvrsnosti, ušla je u završnicu dodjele “European Business Award”, nagrade za izvrsnost, inovaciju i etiku u poslovanju!

European Business Award godinama podržavaju poslovni lideri, akademska zajednica, političari i druge javne osobe širom Europe, a ove godine natjecanje je okupilo preko 33.000 kompanija iz 34 države. Nezavisna komisija, nakon prve faze natjecanja izabrala je hrvatsku bolnicu Sv. Katarina u kategoriji Customer Focus, i to na temelju ključnih kriterija koje se ovom nagradom vrednuju, poput uspjeha, inovacija i etike u poslovanju.

Najbolja privatna bolnica u Republici Hrvatskoj!

Bolnica je članica prestižne obitelji The Leading Hospitals of The World, nastavna je baza Sveučilišta u Splitu, Sveučilišta u Osijeku i Sveučilišta u Rijeci i u njoj se educiraju studenti medicinskih fakulteta kao i sveučilišnih studija sestrinstva iz Hrvatske i inozemstva.

U lipnju 2015. godine International Certification Association (ICERTIAS) Specijalnu bolnicu Sveta Katarina, proglasio je najboljom privatnom bolnicom u Republici Hrvatskoj. Također, u ocjenjivanju najboljih brendova u Hrvatskoj Sv. Katarina je u kategoriji medicina ostvarila status Superbrands u 2016. godini.

Međunarodna suradnja s vodećim zdravstvenim institucijama poput Unfallkrankenhaus-Berlin, Carolinas Pain Institute, itd. Sv. Katarini daju golemu međunarodnu prepoznatljivost. Posebno je značajan projekt koji bolnica provodi u suradnji s International Society of Applied Biological Sciences (ISABS) te čuvenom američkom Mayo Clinic i Penn State University u organizaciji jednog od najprestižnijih znanstvenih događaja 2017. Tenth ISABS Conference on Forensic and Anthropologic Genetics and Mayo Clinic Lectures in Individualized Medicine u čijem radu sudjeluje petero dobitnika Nobelove nagrade.

Glasujte i vi!

Na službenoj stranici Business Awards Europe koju možete vidjeti OVDJE pogledajte službenu natjecateljsku video prezentaciju SB Sveta Katarina te svojim glasom podržite međunarodno priznatu hrvatsku bolnicu u nastojanju osvajanja prestižne europske nagrade.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo