Novosti

Specijalna bolnica Sveta Katarina ponovno je nagrađena

Adrian Tripp, CEO “European Business Award” objavio je da je u konkurenciji od 33 000 poslovna subjekta iz 34 države koju su sudjelovale u ovogodišnjem natjecanju, hrvatska Specijalna bolnica Sv. Katarina izabrana među 10 najboljih europskih institucija u kategoriji “The Award for Customer Focus».

U finale natjecanja Specijalna bolnica Sv. Katarina je ušla kao jedina zdravstvena institucija Europe. Današnjoj odluci prethodio je niz eliminacijskih procesa kao i javna prezentacija u Londonu pred članovima sudskog vijeća. U ocjenjivanju najboljih europskih kompanija sudjelovali su uglednici iz poslovnog svijeta, akademske zajednice i politike među kojima su i Yves Leterme, bivši belgijski premijer, Karel De Gucht, bivši povjerenik Europske komisije za trgovinu, Wim Kok, bivši premijer Danske i niz drugih. Dodjela nagrade direktno se prenoslila širom svijeta putem video linka, a izvješća o dobitnicima nagrada od danas prenose najugledniji svjetski mediji uključujući:  Reuters, Bloomberg, Euronews, Yahoo Finance, ANSA.it, The Financial Times, Europa Press, Le Journal des Entreprises, elEcomonista, Finanzen.ner, Wall Street itd.

U ime Specijalne bolnice Sv. Katarine nagradu je primila Jadranka Primorac, članica Uprave koja je tom prilikom izjavila: Zahvaljujem vodstvu European Business Award koji je prepoznao rad naše institucije. Posebno želim zahvaliti djelatnicima Specijalne bolnice Sv. Katarina koji su svojim radom i izvrsnošću pokazali da smo u samom svjetskom vrhu.

Specijalnu bolnicu za ortopediju, kirurgiju, internu medicinu, neurologiju i fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Sveta Katarina, osnovao je prof.dr. Dragan Primorac 2011. godine. Bolnica je članica prestižne obitelji The Leading Hospitals of The World,  a u lipnju 2015. godine International Certification Association (ICERTIAS) Specijalnu bolnicu Sveta Katarina, proglasio je najboljom privatnom bolnicom u Republici Hrvatskoj. U ocjenjivanju najboljih “brandova” u Hrvatskoj,  Specijalna bolnica Sv. Katarina je u kategoriji medicina ostvarila status Superbrands u 2016. godini.

U travnju 2017. na svečanoj dodjeli u Londonu, Specijalnoj bolnici Sv. Katarina  u travnju 2017. godine uručena je prestižna nagrada ‘’Best Regional Hospital Award” kao priznanje za izvrsnost prepoznatu na europskoj razini u kvaliteti pružanja usluga.

Nagradu je dodjelio European Business Assembly, Oxford, UK. Prije svega nekoliko dana, tijekom održavanja “IMTJ Medical Travel Summit-a” u Opatiji, International Medical Travel Journal (IMTJ), vodeći online časopis za medicinski turizam, bolnici je dodjelio nagradu za izvrsnost i inovacije u medicinskom turizmu, te je bolnica Sv. Katarina je proglašena “Najboljom međunarodnom specijalnom bolnicom godine”.

U lipnju ove godini Specijalna bolnica Sv. Katarina u suradnji s vodećom američkom bolnicom Mayo Clinic te International Society for Applied Biological Sciences organizira jedan od najprestižnijih svjetskih znanstvenih događaja ISABS 2017 www.isabs.hr u čijem radu sudjeluje i niz dobitnika Nobelove nagrade.

Foto: Promo

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo