SPF zaštita koju ćemo koristiti cijelo ljeto – ISDIN Hydrolosion SPF50 - Ordinacija.hr

Novosti

SPF zaštita koju ćemo koristiti cijelo ljeto – ISDIN Hydrolosion SPF50

ISDIN, međunarodni laboratorij za fotozaštitu i dermatologiju u Španjolskoj, i ove godine predstavlja moderan asortiman fotozaštite koji prati aktualne trendove te se prilagođava svačijem načinu života i svim tipovima kože s inovativnim teksturama.

U fotozaštiti tijela, ISDIN nastavlja promovirati uživanje u suncu, posebice tijekom ljetnih mjeseci sHydroLosionom. U fotozaštiti tijela, ISDIN poboljšava sve svoje sprejeve i losione novim formulama i benefitima, uz obnavljanje svih pakiranja kako bi ih učinio ekološki održivijima i privlačnijima. Wet Skin tehnologija omogućava primjenu čak i na mokru kožu, zadržavajući svoj zaštitni faktor.

U vječnoj smo potrazi za proizvodima koji će najbolje odgovarati našoj koži, koji će je zaštititi i s kojima ipak možemo bar malo preplanuti.Često smo zahtjevni, zar ne? Ali, s obzirom na ISDIN-ovu mantru „Znanje koje se ne dijeli, nema koristi’’, ipak imamo sreće! ISDIN je uz tim znanstvenika razvio teksture koje odgovaraju čak i najosjetljivijoj koži. Stoga iz ISDIN-a stiže prva pomoć za ljetne avanture koja odgovara svim našim zahtjevima i prohtjevima – Hydrolosion.

Hydrolosion bočicu je potrebno protresti kako bi se dvije faze stopile u jednu. Koža je nakon cijelog dana na plaži elastična, hidratizirana i mirisna, a istovremeno čuva i vaš kolagen i elastin od propadanja.

Glavni Hydrolosion sastojak je Chlorella Maris – vrsta alge s najvećim postotkom klorofila na svijetu koja potiče detoks kože zahvaljujući svom antioksidativnom djelovanju. Koža je nakon korištenja hidratizirana i meka, a Hydrolosion ujedno i čuva kožu od ubrzanog starenja.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo