Novosti

Stigla je Forcapil vitaminska linija za njegu kose

Jednostavan priručnik kako održavati boju, sjaj, jačinu kose, kako uvijek izgledati kao da smo upravo izašli iz salona, ne postoji.

No, uz Keratine+ kapsule i Forcapil šampon možemo riješiti bar neke od ovih problema. Forcapil, kao vodeći francuski brand na području njege kose, predstavlja potpune i učinkovite formule koje se morate usuditi isprobati. Što je zapravo keratin? Riječ keratin se u posljednjih nekoliko godina često spominje, no znamo li zapravo njegovo značenje?Keratin je primarni dio naše kose, čineći 65-95%. To je vlaknasti protein koji se sastoji od lanca aminokiselina, uključujući cistin, koje su neophodne za rast kose.

Stoga, možda niste znali, ali naša kosa već sadrži keratin, no vanjski čimbenici kao što su sunce i sol, smanjuju njegov postotak u našoj kosi. Stoga, uz malu pomoć iz Forcapil linije možemo ga ojačati, a uz to i vratiti sjaj i najbitnije, zdravlje kose.

Što su Keratine+ kapsule i Forcapil šampon?

Formula Forcapil učvršćujućeg šampona jača i osnažuje vlakna kose od korijena, energizira i vraća vitalnost kosi te ju svakodnevno štiti.

Forcapil Kératine+ Forcapil Kératine+ kapsule su posebno dizajnirane za oštećenu kosu kako bi joj vratile otpornost, vitalnost i volumen. Posebnost proizvoda je hidrolizirani keratin, koji je 97% identičan keratinu koji se nalazi u našem tijelu. A jedan od najvažnijih sastojaka, uz keratin, je upravo biotin kojeg često nazivamo “vitaminom ljepote”! Pomaže u održavanju zdrave kose i zdrave kože.

Način kako tretiramo kosu iznutra, jednako je važan kao i izvana

Čarobne Forcapil kutijice koje će vaša kosa svakim pranjem voljeti sve više. Osim sunca i soli, Forcapil linija namjenjena je kosi koja je pod utjecajem kemijskih tretmana poput bojanja. Bojanjem kose uništava se sloj keratina te ga je potrebno nadomjestiti. Za lijepu kosu se ipak moramo malo potruditi, zar ne?

Vaša kosa može biti jedan od vaših najljepših dodataka, naglašavajući vašu osobnost, pod uvjetom da izgleda sjajnoiono najbitnije, da je zdrava. Vitalnost kose i prijevremeni gubitak ovise o načinu života, prehrani i genetskim čimbenicima. Forcapil proizvodi koje je razvio Arkopharma tim za istraživanjei razvoj, temelje se na složenim formulacijama sa specifičnim sastojcima kao što su aminokiseline, vitamini, minerali i biljni aktivni sastojci.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo