Novosti

Što nam donose odnosi? Saznajte na radionoci!

Ako želite biti slobodni i zadovoljni i biti u dobrim odnosima sa svima i s možda najvažnijom osobom – s vama samima, dođite na radionicu o odnosima!

Jeste li u vezi? Sretnoj ili nesretnoj? Jeste li slobodni? Sretni ili nesretni? A kako vam se čini biti u vezi i biti slobodni i sretni? Ne snalazite se baš u odnosima? Sa ženom, šefom, psom, frizerkom? A u ljubavnim odnosima?

Ako želite biti slobodni i zadovoljni i biti u dobrim odnosima sa svima i s možda najvažnijom osobom – s vama samima, dođite na radionicu o odnosima!

Radionica “Što nam donose odnosi?“ – za sve koji žele imati kvalitetne i dobre odnose koji su izvor zadovoljstva, podrške, poštovanja i ljubavi. U odnosima se nalazimo svakodnevno, cijeli život. Nastali smo kroz odnose i cijeli se život kreiramo kroz razne vrste odnosa. Istraživanja su pokazala da imamo najlošije odnose s najbliskijim osobama. Zato što u tim odnosima imamo najintenzivnije osjećaje. Ovo je radionica za sve koji žele naučiti kako kreiramo odnose, tko smo mi u njima, kako se nositi s osjećajima i kako ih izraziti.

Jasna Vuljević i Jasmina Bjelica

Često u životu želimo nešto promijeniti i onda to stalno odgađamo pod dobrim izgovorima (nemam vremena; nemam novca; dijete je malo, u pubertetu, ženi se; prošlo je vrijeme za…., ne da mi se; bih, ali ne mogu; baš idem u shopping; teta ima rođendan…. niz nastavite sami).

Koliko ste spremni uložiti u sebe? Vremena, truda, novca, energije? Kada ćete odlučiti napraviti nešto za sebe? I jednostavno postati zadovoljni, sretni i ispunjeni. Ukoliko želite promjenu sada i ovdje, prijavite se na radionicu!

Trajanje: dva dana + četiri sata follow upa

Termin: 9.-10. srpnja (termin follow upa dogovara
cijela grupa) Trajanje je svaki dan od 10 do 18 sati, s pauzom za ručak.

Cijena: 1000 kuna za oba dana + follow up – po osobi, a
za sve koji dođu s partnerom/icom ili prijateljem ukupna cijena je 1500
kuna.

Ljetni popust – 20 posto: iskoristite priliku i pripremite
svoje odnose za ljetno uživanje.

Cijena za dvoje s popustom je 1200 kuna, tj. samo 600 kuna
po osobi
.

Broj polaznika ograničen: 16

Jasna: 091 5050 415 ili jasna.vuljevic@gmail.com

Jasmina 091 242 01 01 coachjazz@gmail.com

Za sve koji žele na radionicu imamo jedno iznenađenje:
portal Ordinacija.hr vodi dvije osobe na radionicu! Kako? Saznaj u članku:

Želiš popraviti svoj odnos s drugima i sa samim sobom?

Voditeljice radionice su:

Jasmina Bjelica i Jasna Vuljević (Odnosi.hr)

Jasna dolazi iz umjetničkog, a Jasmina iz poduzetničkog okruženja. Svoju ljubav prema radu sa ljudima na njihovom osobnom rastu i razvoju ostvarile su kroz coaching. Odnosi su tema u kojoj se školuju dugi niz godina i koju istražuju i proučavaju sa velikim veseljem i entuzijamom.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo