Novosti

Što spaja Green&More aktivirane snack barove i Vivas barove?

Želja za kvalitetnijim i zdravijim životom te prehranom koja organizmu nudi nutrijente, polet i energiju, a istovremeno je ukusna, spojila je Vivas barove i Green&More aktivirane sirove kolačiće.

Svatko željan ukusnih zalogaja bez grižnje savjesti i šalice dobre kave u toj kombinaciji od sada može uživati u najbližem Vivas baru.

Zašto su i Vivas i Green&more kolačići više od bara?

Aktivirani, sirovi kolačići u kombinaciji s kavom pružaju puna usta užitka. U samo jednom snack baru Green&More aktiviranih kolačića upakirano je dovoljno energije, proteina i okusa za izvrstan i pomno izbalansiran predah u tijeku ili početku dana, što ih čini izvrsnim parom u paketu s Vivas kavom zamamnog mirisa i okusa, najfinije Arabica mješavine.

Ova suradnja bila je i povod za okupljanje predstavnika medija, sportaša, food blogera i influencera u predivnom ambijentu Vivas bara na Bundeku. Prisutni su potvrdili da su Green&More kolačići i Vivas više od bara, što je svojevrsni light motiv ove suradnje. A kao dodatak toplom sunčanom danu, izvrsno je pasala Aquaviva voda, suptilno fuzionirana limunom i đumbirom, za osvježavajuć i pročišćavajuć efekt.

Potvrđena pomno izbalansirana receptura Green&More RAW barova poslužila je da od istih sastojaka, uz dodatak Aquaviva vode, predstavnici brendova ponude uzvanike i s energizirajućim i hranjivim smoothie napitcima koji su, poput istoimenih kolačića, pozivali na još.

Josipa i Daria Šimića aktivirani kolačići osvojili na prvo kušanje

Od samih početaka, kroz već 15 godina djelovanja, njegujemo održivo i ekološki orijentirano poslovanje u kojem biramo partnere sa sličnom filozofijom. Ova suradnja posebno nam je draga jer vrednujemo koncept Vivas barova koji pružaju uvijek ugodnu atmosferu i standardiziranu kvalitetu, što potvrđuju njihovi najjači kritičari, zadovoljni posjetitelji na brojnim lokacijama. Upravo stoga ih smatramo kvalitetnim partnerima s kojima smo ove slatke pregovore zaključili brzo, sa zajedničkom stranicom na cjeniku. Veseli nas da kroz ovu suradnju možemo što većem broju ljudi ponuditi zdrave i slatke snackove koji su izvrsni kao desert, zamjena za međuobrok, odlično pašu prije i nakon sportske aktivnosti, za vrijeme pauze, uz kavu, čašicu razgovora, naglasila je Ivana Stavljenić, suvlasnica tvrtke Green&More.

Uz aktivirane sirove kolačiće te zdrave smoothije na bazi Aquaviva vode suradnja Vivas bara i tvrtke Green&More zaokružena je prikladnim sloganom i hashtagom #VIŠEODBARA, što je potvrdio i vlasnik Vivas barova Josip Šimić:

Želja za kvalitetnijim i zdravijim životom je ono što je spojilo Vivas barove i Green&More. Mi se u Vivasu svakodnevno trudimo ići korak dalje nudeći svojim gostima ugodnu atmosferu, mjesto za opuštanje i uživanje u kvalitetnim napitcima i zalogajima. Aktivirani Green&More kolačići pakirani kao snack barovi su nas oduševili na prvo kušanje i sjajno nadopunjuju našu ponudu. Upakirali smo ih zajedno s kavom kako bi našim gostima ponudili puna usta užitka i priliku da se i sami uvjere zašto su Vivas i Green&More više od bara, zaključio je Josip Šimić.

Dario Šimić također je naglasio kako je suradnja ovih dvaju brendova jednakih svjetonazora bila logičan korak:

„Kao profesionalnom sportašu važno mi je što unosim u svoj organizam. Drago mi je da je došlo do ove suradnje između Vivasa, Green&More-a i Aquaviva-e. Povezuje nas zajednička misija ponuditi kvalitetu bez kompromisa koja se reflektira na zdraviji i bolji život. Green&More proizvodi su ukusni, odličan prirodan izvor energije, minerala i proteina, pružaju snagu i polet, dok ga Aquaviva voda istovremeno hidratizira, osvježava te nadopunjuje mineralima i oligoelementima. Usmjerenost prema takvim proizvodima potpomaže u boljem osjećaju i postizanju vrhunskih rezultata, bilo da se radi o sportašima, poslovnim ljudima ili djeci i uvjeren sam da će naši gosti znati prepoznati ovu nadopunu ponudi Vivas barova.“, rekao je Dario Šimić.

Snagu i kvalitetu Green&More kolačića potvrđuju i prestižni internacionalni certifikati: organic, vegan, gluten-free, halal, a krase ih epiteti raw, aktivirani (iz aktiviranih orašida), bez šećera, prirodan su izvor energije, proteina, minerala te su prava gastro delicija što potvrđuju i Fran Peterlin, hrvatski odbojkaški reprezentativac, Iris Androšević Pinjuh, interijer dizajnerica, Berislav Sokač, suorganizator Run Croatia i rekreativni sportaš, gastro blogerice Marie Wasler i Nataša Rajčević, Green&More i Vivas tim te brojni drugi.

Green&More aktivirane kolačiće potražite na www.greenandmore.eu ili na jednoj od sedam Vivas lokacija i uvjerite se zašto su zajedno – #VIŠEODBARA.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo