Novosti

Super Surfers Challenge Zagreb

Što je to SUPer SCZ 2012? Jedinstvena utrka koju Surfmania organizira već treću godinu za redom.

Jeste li spremni na smijeh, znoj i suze? Jeste li spremni za najluđu surfersku utrku na svijetu u vašem gradu? Kako god dobro zvučalo, i mislite odmah: “bum prijavil suseda”, e, ne može, morate se prijaviti sami.

Što je to SUPer SCZ 2012? Jedinstvena utrka koju Surfmania organizira već treću godinu za nredom. Trčite gradom s daskicom pod rukom pa se vozite u tramvaju, zatim izvodite određene zadatke i na kraju veslate na dasci na Jarunu. Tako će u vožnji tramvajem prema glavnom Trgu natjecatelji dobiti grupne zadatke za intervjue s ljudima na tramvajskoj stanici i time osvajati vrijedne bodove. Na gradskoj špici očekujte vatrene plesačice “Keiko” koje će za natjecatelje izvesti brutalnu koreografiju, izabrati najboljeg uličnog plesača i zatim krenuti put Jaruna na pravu Stand Up Paddle utrku.

Super Surfers Challenge

Za odličnu zabavu i program koji slijedi nakon same utrke na Jarunu pobrinut će se DJ Agregat, show iznenađenja koji kao pravi šećer na kraju sprema naš jedan jedini Masterchef Šime Stošić.

Ne gubite vrijeme, prijavite se već danas! Osvojite neku od 20 nagrada iz bogatog fonda; jedan od dva LENOVO A1 tableta, jedan od dva Sony Mobile telefona, opuštajući vikend za četiri osobe u mobilnoj kućici kampa Šimuni, utrku života u Karting Areni, kondicijski Multipower snack, plesni tečaj Keiko FlyGirlz ili tečaj SUPer Fitnessa u Surfmania klubu…

Super Surfers Challenge

Na startu dobivate Starboard SUPer Lycra majicu. Tajni recept multi snacka koji će vam na startu u City Centru One East pripremiti pakleni SUPer kuhar Masterchef Šime Stošić. Prijave šaljite na mail daska@surfmania.net. Podaci koje trebamo su: ime, prezime, datum rođenja, konfekcijski broj, e-mail adresa & broj mobitela. U tjednu prije utrke održat će se trening gdje će svi oni koji nemaju iskustva moći stati na dasku i utrenirati SUP veslanje.

Surf, surf… Vidimo se 5. svibnja!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo