Suvišni kilogrami su prošlost uz Nutrico Medical! - Ordinacija.hr

Novosti

Suvišni kilogrami su prošlost uz Nutrico Medical!

U Hrvatskoj se po prvi put počinje provoditi jedinstven i inovativan program za redukciju tjelesne težine pod medicinskim nadzorom. Riječ je o znanstveno potvrđenoj i u svijetu priznatoj metodi za gubitak suvišnih kilograma prvenstveno namijenjenoj izrazito pretilim ljudima, kao i onima kojima je zbog debljine ugroženo zdravlje.

Ova metoda, koja se u svijetu provodi već dugi niz godina, ističe se brzim i vidljivim rezultatima (8 pa i više kilograma u mjesec dana) te velikim gubitkom masnih naslaga, uz očuvanje mišićne mase. To ima brojne povoljne učinke na cjelokupno zdravstveno stanje, uključujući regulaciju razine masnoća i šećera u krvi i povišenog krvnog tlaka te poboljšanje pokretljivosti.

Nutrico Medical® temelji se na povećanom unosu proteina visoke biološke vrijednosti obogaćenih esencijalnim mikronutrijentima koji se unose kroz specijalne Nutrico Medical® obroke (juhe, sokovi, shakeovi, omleti, pudinzi i čokoladni deserti). Osim što dovodi do gubitka većeg broja kilograma, ova metoda potiče i promjenu prehrambenih navika, što osigurava trajne rezultate.

Nutrico Medical® metoda osobito je korisna onima koji imaju veći višak kilograma, kojima debljina ugrožava zdravlje te osobama koje iz medicinskih razloga trebaju brzo i učinkovito regulirati tjelesnu težinu. U Nutrico Medical® program mogu se uključiti osobe zadovoljavajućeg zdravstvenog stanja od 18 do 65 godina starosti, čiji je indeks tjelesne mase (BMI) viši od 25.

Poliklinika Kvarantan prva je medicinska ustanova u Hrvatskoj koja provodi Nutrico Medical®program, uključujući sve potrebne pretrage i preglede.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo