Novosti

Svaki dan dar, i tako cijeli mjesec!

Već ste naučili. Ordinacija ima dobar običaj prosinac pretvoriti u 31 dobar razlog za svakodnevno druženje s nama! Pred nama je mjesec darivanja i doba godine rezervirano za pažnju i veselje u društvu najmilijih. Nagradite se i okitite darovima koje smo i ove godine pripremili za vas uz široku i veselu ruku naših dragih partnera.

Po dobrom običaju, darova je 31 koliko i veselih prazničnih prosinačkih dana. Već prvog prosinca uz jutarnju kavu pregledajte naš kalendar darivanja i sve planirane darove naših partnera.

Odaberite svoj dar i datum i… budite spremni na zabavu!

Ne morate biti brzi, samo maštoviti! Osvojiti možete nešto za ljepotu, nešto za zdravlje, nešto za klopu, nešto za najdraže ili nešto za sebe! Još bolja fora je to da ne morate čekati kraj mjeseca kako biste saznali jeste li sretne ruke! Svakog dana objavljujemo imena sretnih dobitnika!

Vaše veselje nama je najveći dar! Uživajmo zajedno!

Kao što to obično biva, da biste dobili darove morate biti dobri i vrijedni – nema prečice. Registrirajte se na Ordinacija.hr (ako već niste, hop na: Registracija), odaberite dar koji želite za sebe ili nekog vama dragog i smislite najkreativniji odgovor na postavljeno pitanje. Znanje će vam pomoći, ali ne koliko originalnost i kreativnost.

… i ne zaboravite nas lajkati na Facebooku. Nije obavezno, ali je lijepo od vas 🙂

Radujemo se s vama i ovih blagdana!

Vaša, Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo