Novosti

Sve aktualnosti povezane s nutricionizmom saznajte na 7. Međunarodnom Kongresu Nutricionista

Međunarodni kongres nutricionista uspješno se organizira već 7. godinu za redom, a održat od će se od 8. do 10. studenog 2019. godine u Sheraton Hotelu u Zagrebu.

Ako se pitate po čemu se ovaj Kongres izdvaja od ostalih te zašto ga ne smijete propustiti, obratite pozornost na njegovu interdisciplinarnost, teme predavanja koje prate trendove u nutricionizmu i popratna društvena događanja!

Ovaj Kongres je poseban po tome što okuplja ne samo nutricioniste, već i stručnjake iz različitih grana znanosti, od medicine, farmacije, kineziologije, psihologije, prehrambene tehnologije do agronomije. Kongres je organiziran pod vodstvom Hrvatskog Saveza Nutricionista – nacionalne zajednice udruga nutricionista i dijetetičara u Republici Hrvatskoj, u suradnji s ASPEN-om, FENS-om i studentskom udrugom PROBION, a sudjelovanje je bodovano od strane strukovnih komora Republike Hrvatske.

Koncept Kongresa temelji se na nizu predavanja, radionica, panel i sponzoriranih predavanja gdje strani i domaći stručnjaci iz različitih polja djelovanja iznose i obrazlažu najnovije spoznaje i aktualnosti povezane s nutricionizmom kao znanosti te komponentom u procesu liječenja, ali i nutricionizmom kao neizostavnim dijelom životnog užitka i održivog razvoja. Teme predavanja na 7. Međunarodnom kongresu nutricionista pratit će trendove u prehrani, povezanost prehrane s plodnosti, trudnoćom i laktacijom, kliničku prehranu, ulogu i značaj mikrobiote, povezanost prehrane i autoimunih bolesti, prehranu u djece sportaša i mnoge druge, dajući mogućnost svakom sudioniku da pronađe nešto iz vlastitog područja interesa.

Osim znanstveno-poslovnog dijela, program Kongresa bogat je i društvenim događanjima. Naime, Kongres redovito posjeti preko 400 sudionika iz Hrvatske i inozemstva! Slobodno vrijeme ispunjeno je interaktivnim eno-gastro eventom i edukativnim izletima, a vrhunac zabave je već tradicionalno druženje na Gala večeri.

Promocija zdravog življenja postaje predmet zanimanja sve većeg broja ljudi, ne samo na individualnoj nego i na globalnoj razini. Zahvaljujući tome, ova tema dobiva veliku pozornost javnosti i medijsku popraćenost. Stoga, ovim putem pozivamo sve zainteresirane da posjete 7. Međunarodni Kongres Nutricionista te prošire i obnove svoja znanja iz područja nutricionizma. Pozivamo i studente prehrambenih fakulteta, medicinskih fakulteta, farmacije, kineziologije i srodnih grana znanosti da sudjeluju na Kongresu i nadograde svoje znanje, ali i iskoriste mogućnost razgovora s vodećim stručnjacima te, potencijalno, i s budućim poslodavcima.

Sve dodatne informacije o Kongresu možete saznati na službenoj stranici Kongresa, a prijaviti se možete ovdje.

Ordinacija.hr

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo