Sve je spremno za prvi SKOK!

skok-pressica3

U Boćarskom domu i na Kineziološkom faluktetu od 15. do 18. travnja održava se SKOK: sajam sporta i slobodnog vremena, sportske opreme i rekvizita koji će pratiti i međunarodni kongres fitnessa i aerobika te međunarodna pilates i bodymind konvencija.

SKOK je međunarodni skup sporta s Ivanom Balićem kao glasnogovornikom i promotorom, koji organiziraju Orlando Wellness Group i EP64 komunikacije.

Orlando Lopac i Ivano Balić Orlando Lopac, direktor Orlando Wellness grupe
                            i Ivano Balić

 "Tri su osnovne značajke SKOK-a - nudi besplatno vježbanje i promovira zdravlje, radi se o trenutno najvećem stručno znanstvenom skupu u regiji, a za gospodarski razvoj važna je ekonomska stavka SKOK-a", naglasio je Orlando Lopac, direktor Orlando Wellness grupe.

Sajamski dio
predstavit će hrvatske i regionalne proizvođače i distributere opreme za sport, rekreaciju i slobodno vrijeme. Unatoč širini izlagača, organizatori kažu kako će zadržati specifičnost te osigurati i malim i velikim tvrtkama mogućnost predstavljanja svojih ideja, poslova i proizvoda vezanih isključivo za sport i rekreaciju.

Međunarodni kongres fitnessa i aerobika i 4. međunarodna Pilates & BodyMind konvencija svojom veličinom i širinom smjeraju postati najveći regionalni stručni skup fitnessa uopće. Guillermo Gonzales Vega, Fredrik Sjoberg, Steve Boedt, David Van de Velde i Christiane Reiter neprikosnovene su zvijezde fitness i aerobik svijeta. U sklopu Međunarodnog kongresa fitnessa, oni će na seminarima, predavanjima, radionicama i satovima demonstrirati svoje koreografije, metode programiranja i pristupe klijentu.

4. međunarodna Pilates & BodyMind konvencija ove godine predstavlja najveće svjetske stručnjake iz područja pilatesa, joge i kineziterapije; primjerice Coleen Craig, Jennifer Dahl, i Juliane Afram, kao i najnovija saznanja u Pilates & BodyMind tehnici vježbanja. Predavanja svjetskih, poduprijet će najveći hrvatski i regionalni stručnjaci - Asja Petersen, Mirela Anić, Orlando Lopac, Amika Tomčić

SkokZa posjetitelje tu i specijalan adrenalinsko-zabavni program, koji uključuje Multipower Zonu, Zion Bike Team, Lounge Corner, SKOK Streetball Cup (powered by Noćni Hakl), Zagrebačku školu mačevanja, Badminton uz Badmintonski klub Medvedgrad, kao i stolnoteniski turnir powered by X-PLORER.

Za vašu sigurnost na SKOK-u brine se Basler osiguranje Zagreb.

Pokrovitelji SKOK-a su Hotel Arcotel Allegra, Multipower sportsfood, Reebok, Shape-ups, R. K. Zagreb, Omninet.

Ulaz na SKOK je besplatan! Dodatne informacije dostupne su na stanici www.skok.in

Sponzori

 D. Šorgić

 Prati nas na Viber Public Chatu!