Novosti

Svi na 33. Večernjakovu biciklijadu!

Večernji list ponosno poziva sve bicikliste na tradicionalnu Večernjakovu biciklijadu koja se ove godine vozi 33. put. Biciklijada će se održati u subotu, 30. svibnja na jezeru Bundek s početkom u 11 sati.

Sve posjetitelje očekuje odlična zabava, ukusna hrana, show program te poznati hrvatski izvođači koji će svojim hitovima dodatno podići raspoloženje. Tako će, primjerice, pripadnice nježnijeg spola oduševiti razne kreacije od cvijeća pripremljene za 50. Floraart. Osim toga, pripremili smo i trial poligone gdje će mladi dečki svojim vratolomnim biciklističkim izvedbama pokazati sva svoja znanja i vještine da će vam naprosto zastati dah dok ih gledate.

Za odličnu hranu pobrinut će se chef Matija iz ”Wok by Matija’ koji će vam predstaviti fuziju svjetskih gastronomskih specifičnosti i domaće gastronomije u kojima ćete uživati. Wok by matija, Tortilla house i Brko i Brko vas čekaju.

Atmosferu će dodatno zagrijati domaći izvođači Ivana Marić, grupa Genova, Human, Proleter, Lemon te još mnogi drugi koji će možda one hrabrije uspjeti potaknuti i na ples.

Pridružite nam se i ove godine na odličnoj Večernjakovoj biciklijadi – ako do sada niste, vrijeme je da učinite nešto za sebe i svoje zdravlje. Pokažimo svima da se pojam zdravog života itekako veže uz odličnu zabavu i ukusnu, zdravu prehranu!

Ruta biciklijade

Večernjakova biciklijada starta u 11 sati na istočnom parkiralištu Nacionalne sveučilišne knjižnice koja gleda na fontane. Potom se kreće na jug Hrvatskom bratskom zajednicom, polukružno se okreće kod Slavonske avenije i kreće se put Ulice grada Vukovara, kojom se vozi sve do Heinzelove. Radničkom i Capraškom cestom se ide prema Velikogoričkoj ulici te se preko Borovja, cestom ispod Mosta mladosti, dolazi u ulicu Prisavlje.

Povorka će potom krenuti preko Držićeve i Mosta mladosti u Sarajevsku ulicu pa u Vatikansku i Ulicu SR Njemačke kojom će doći do jezera Bundek. Ulaz je predviđen kod kružnog toka, a na šljunčanom parkiralištu na istočnoj strani jezera moći će se parkirati bicikli.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo