Novosti

Svi na skijašku utrku osoba s invaliditetom

“Nazivom utrke želimo uputiti poruku svim osobama s invaliditetom da dođu, da se upoznaju s mogućnošću koja im se nudi za aktivno provođenje slobodnog vremena kroz bavljenje sportom (skijanjem), da probaju, da se ne prepuste svojim ograničenjima, da pobijede svoje granice, strah i predrasude… da žive život punim plućima”, otkrili su organizatori.

Skijaški klub za osobe s invaliditetom “Sljeme“ s veseljem vas poziva na skijašku utrku osoba s invaliditetom “Dođi, probaj, pobijedi“, koja će se održati u petak 13. veljače na Sljemenu – noćni veleslalom pod reflektorima. Zašto petak 13.? Zašto baš na taj strašan dan? Strašan dan za strašnooo dobar događaj!

Nakon što je prošle godine uspješno organizirana prva promotivna utrka osobe s invaliditetom uz utrku poznatih osoba iz javnog života “Dođi, probaj, pobijedi“, koja je bila iznimno dobro popraćena, ovogodišnjom utrkom se ostvaruje želja i cilj kluba Sljeme da ona postane tradicionalno druženje i promocija skijanja osoba s invaliditetom.

“Nazivom utrke želimo uputiti poruku svim osobama s invaliditetom da dođu, da se upoznaju s mogućnošću koja im se nudi za aktivno provođenje slobodnog vremena kroz bavljenje sportom (skijanjem), da probaju, da se ne prepuste svojim ograničenjima, da pobijede svoje granice, strah i predrasude… da žive život punim plućima. Logom utrke želimo poručiti da pritom očekujemo dobar provod i puno zabave”, otkrili su organizatori.

Stoga će se i ove godine u sklopu događanja održati  utrka poznatih osoba koje su svojim dugogodišnjim radom, odricanjem i upornošću uspjele postići rezultate u svom području djelovanja i imaju upravo one karakterne osobine koje krase i naše sportaše s invaliditetom.

Dosada su inicijativu podržali i u utrci poznatih osoba nastupili voditeljice Irina Čulinović i Nevena Rendeli, glumci Filip Juričić, Rene Bitorajac i Luka Vidović, vaterpolist Dubravko Šimenc, voditelji Robert Knjaz i Bruno Šimleša, pjevači Jura Novoselić i Mira Šimić, a podršku  je došao pružiti prognostičar Zoran Vakula. Voditelji programa su bili neponovljivi Mario Petreković i Ana Stunić. Kao predvozači su nastupila Natko Zrnčić – Dim, Nika Fleiss i Luka Fuček. Na ovogodišnjoj utrci će sudjelovati i paraolimpijci Dino Sokolović i Damir Mizdrak, sudionici posljednjih paraolimpijskih igara u Sočiju.

Okvirni raspored događanja za petak, 13. veljače:

  • 17.00.-17.30. Podjela startnih brojeva u restoranu “Vidikovac“ (kod RTV tornja, na vrhu Sljemena)
  • 17.30 – 18:00 Pregled staze
  • 18:00 –19:00 Natjecanje u veleslalomu, 1. vožnja
  • 19:00 – 20.00. Natjecanje u veleslalomu, 2. vožnja
  • 20:00 – 20.30. Dodjela nagrada u restoranu “Vidikovac“
  • 20.30. – ??? Druženje i tulum uz DJ-a

 Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo