Novosti

Tatjana Jurić voli “zvijeri od usisavača”

Svaka ljepotica zaslužuje svoju zvijer! – poruka je najnovije Electrolux kampanje za kolekciju vrhunskih usisavača koju je snimila popularna TV voditeljica Tatjana Jurić.

Atraktivna Tatjana sa zadovoljstvom je odradila ekskluzivno snimanje promovirajući inovativna rješenja i učinkovitost Electrolux usisavača tj. «zvijeri» koje usisavanje čine jednostavnim zadatkom.

Electrolux «zvijeri» su moćni i usisavači PowerForce, SilentPerformer i SilentPerformer Cyclonic koji usisavanje čine zaista jednostavnim kućanskim poslom. Njihov snažan motor i izvrsna mogućnost manevriranja pružaju savršene rezultate čišćenja, bilo da imate tepihe ili tvrde podove. Inovativna rješenja poklopca usisavača PowerForce omogućuju zamjenu vrećice i filtra u samo nekoliko trenutaka dok je SilentPerformer jedini tihi usisavač bez vrećice za sve vrste podova. SilentPerformer Cyclonic ima i sustav za tiho iskustvo dubinskog čišćenja i izvanredne rezultate čišćenja te sustave za filtriranje zraka i brzo i higijensko pražnjenje.

Baš kao Tatjana Jurić, odaberite i vi svoju «zvijer» i uvjerite se kako usisavanje nije naporno kada imate savršenog pomagača!

Više informacija potražite na www.electrolux.hr.

Electrolux je globalni lider u proizvodnji kulinarskih uređaja i uređaja za profesionalnu uporabu s godišnjom prodajom većom od 50 milijuna proizvoda kupcima u 150 zemalja svijeta. Kompanija se usredotočila na inovacije koje su promišljeno dizajnirane i temeljene na opsežnu istraživanju navika potrošača i profesionalaca, kako bi u potpunosti zadovoljili njihove stvarne potrebe. Proizvodni program Electroluxa čine hladnjaci, zamrzivači, perilice rublja i posuđa, mali kućanski aparati, usisavači, štednjaci i klima-uređaji pod svjetski priznatim robnim markama kao što su Electrolux, AEG, Zanussi, Frigidaire i Electrolux Grand Cuisine.

Za dodatne informacije posjetite www.electrolux.hr.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo