Novosti

Tečaj usavršavanja za zdravstvene djelatnike

Shutterstock

U Zagrebu pri Zdravstvenom veleučilištu održava se 3. Masterclass tečaj usavršavanja za zdravstvene djelatnike.

Prema riječima Dekana Zdravstvenog veleučilišta prof.dr.sc. Krešimira Rotima, interes je nadmašio sva očekivanja organizatora . Na prva dva Masterclass tečaja sudjelovalo je preko 200 sudionika. Impozantna brojka dovoljan je pokazatelj potreba zdravstvenih djelatnika za stalnim i trajnim usavršavanje iz područja zdravstvene struke kojom se profesionalno bave .

ZDRAVSTVENO VELEUČILIŠTE U ZAGREBU NAJSTARIJA OBRAZOVNA USTANOVA U HRVATSKOJ

Prema riječima dekana prof.dr.sc. Krešimira Rotima Zdravstveno Veleučilište kao jedna od najstarijih obrazovnih ustanova, sa preko 50 godina iskustva u edukaciji stručnjaka i zdravstvenih profesionalaca u Hrvatskoj, organizira Tečaj stručnog usavršavanja s ciljem pružanja sveobuhvatnog uvida u suvremene trendove leadershipa u zdravstvu.

Temeljni ciljevi i zadaci ovog stručnog usavršavanju su stjecanje praktičnih vještina i znanja o leadershipu za medicinske sestre, fizioterapeute, radne terapeute, liječnike, primalje, sanitarne inženjere i radiološke tehnologe primarne, sekundarne i tercijarne zdravstvene zaštite.

CILJEVI TEČAJA

Ciljevi tečaja su usmjereni na pružanje teorijski i praktični znanja u najnovije trendove leadershipa u zdravstvu. Zdravstvenim djelatnicima u Hrvatskoj na žalost nedostaju menadžerska praktična znanja i vještine koje su sastavnica svakodnevnog radnog procesa na svim razinama zdravstvenih usluga, istaknulo je prof. dr. sc. Krešimir Rotim.

BENEFITI TEČAJA

Prema riječima magistre sestrinstva Biljane Kurtović Voditeljice tečaja, brojni su benefiti tečaja i kao takve teško je izdvoji najvažnije. Međutim ono što je svakako važno istaknuti je uvid i mogućnost primjene modernih metoda rukovođenja te mogućnost integriranja leadershipa u praksi.

Sudionici će nakon tečaja moći prepoznati izazove, utvrditi optimalna rješenja te kriterije izvršenja u svakodnevnom radnom procesu. Moći će koristiti najbolje pristupe tumačenju interpersonalnih odnosa u kolektivu. Utvrditi važnost motivacije i samomotivacije te ih znati primjenjivati što je u današnje vrijeme većini zdravstvenih djelatnika jedan od svakodnevnih problema. I ono što je najvažnije sudionici će moći povezati, razviti i integrirati izvrsnost, inovativnost i kreativnost u leadership u sustavu zdravstva.

KAKO OSIGURATI MJESTO

Tečaj se održava 22. veljače 2018. Predavači Tečaja su vrhunski profesionalci i stručnjaci u području operativnih specifičnosti i problematike zdravstvenog sustava.

Osigurajte svoje mjesto na prestižnom Masterclass Tečaju na vrijeme, prijave moguće putem linka.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo