Tjedan otvorenih vrata u Kabinetu Korneo od 10. do 14. studenog - Ordinacija.hr

Novosti

Tjedan otvorenih vrata u Kabinetu Korneo od 10. do 14. studenog

“U Kabinetu Korneo pripremili smo za vas Tjedan otvorenih vrata od 10. do 14. studenog. Svakodnevno ćemo govoriti o različitim, zanimljivim i korisnim temama. Naši stručnjaci odgovarat će na vaša pitanja te vas upoznati s našim programima i radionicama. Sudjelovanje na svim događanjima je besplatno”, pozivaju stručnjaci Kabineta Korneo.

Raspored događanja:

  • 10. studenog – priprema za polazak školu. Saznajte što sve dijete treba znati prije polaska u školu, je li vaše dijete spremno za školu i što ako nije, te kako što lakše i uspješnije krenuti u školu.
  • 11. studenog – komunikacijsketeškoćama i teškoće socijalizacije. Ako ste zabrinuti jer vaše dijete još ne govori i/ili se slabo se druži s vršnjacima, ne uspostavlja kontakt pogledom… na ovom predavanju dobit ćete odgovore na sva pitanja koja vas muče.
  • 12. studenog – teškoće učenja. Kako pomoći djetetu i naučiti ga da kvalitetno uči? Kako poboljšati pažnju, koncentraciju, pamćenje te kako razviti radne navike i motivirati dijete za školu?
  • 13. studenog – darovita djeca. Poslušajte kako otkriti je li i vaše dijete potencijalno darovito, kako poticati razvoj darovitog djeteta te kako izgledaju naše radionice za potencijalno darovitu djecu vrtićke dobi.
  • 14. studenog – rani dječji razvoj (prerano rođena djeca, djeca koja su u porodu ostala bez kisika, djeca kojoj je po rođenju dijagnosticirano krvarenje u mozgu…). Bit će govora o razvoju djece, o tome na što roditelj mora obratiti pažnju, koji su prvi pokazatelji eventualnih odstupanja u razvoju i kako poticati rani razvoj djeteta.

Sve što trebate je prijaviti svoj dolazak putem e-maila korneo@korneo.hr ili telefonom na 01/4571 116. Sva predavanja održat će se u Zvonimirovoj 60 s početkom u 19:30. Prijave su u tijeku!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo