Novosti

Tjedan otvorenih vrata u Kabinetu Korneo!

Kabinet Korneo pripremio je za vas Tjedan otvorenih vrata od 23. do 27. rujna. Stručnjaci će svakodnevno govoriti o različitim zanimljivim i korisnim temama, odgovarati na vaša pitanja te vas upoznati sa svojim programima i radionicama. Sudjelovanje na svim događanjima je besplatno.

Raspored događanja:

  • 23. rujna – o neurorizičnij djeci (prerano rođenoj djeci, djeci koja su u porodu ostala bez kisika, djeci kojoj je po rođenju dijagnosticirano krvarenje u mozgu…). Bit će riječ o razvoju djece, o tome na što roditelj mora obratiti pažnju, koji su prvi pokazatelji eventualnih odstupanja u razvoju i kako poticati rani razvoj neurorizičnog djeteta.
  • 24. rujna – o pripremi za školu. Saznajte što sve dijete treba znati prije polaska u školu, je li vaše dijete spremno za školu i što ako nije te kako što lakše i uspješnije krenuti u školu.
  • 25. rujna – o teškoćama učenja. Doznajte kako pomoći djetetu i naučiti ga da kvalitetno uči. Kako poboljšati pažnju, koncentraciju, pamćenje te kako razviti radne navike i motivirati dijete za školu.
  • 26. rujna – o darovitoj djeci. Poslušajte kako otkriti je li i vaše dijete potencijalno darovito, kako poticati razvoj darovitog djeteta te kako izgledaju naše radionice za potencijalno darovitu djecu.
  • 27. rujna – o govornoj kompetenciji i kompetencijama uspješnog djeteta. Koje kompetencije karakteriziraju uspješne ljude te kako iste razviti kod djece? Zašto su govorničke vještine važne i kako kroz radionice Kabineta korneo potaknuti razvoj djeteta da postane uspješan čovjek?

Sve što trebate je prijaviti svoj dolazak putem maila korneo@korneo.hr ili telefonom na 01/4571 116.

Pozivamo vas da posjetite stručnjake Kornea (Kneza Trpimira 7, Zagreb), upoznate ih, saznate što rada, popričate s njima, pitate ih što vas zanima…

Prijave su u tijeku!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo