Novosti

Tjedan psihologije na radionicama u Centru “Budi svoj”

I ove godine centar “Budi svoj” će s vama obilježiti “Tjedan psihologije”. Za vas su pripremili četiri zanimljive radionice na kojima će svi sudionici imati prilike saznati sve što ih o ovoj temi zanima.

Sve zainteresirane očekuju ove radionice:

NLP u malom

Na ovoj radionici ćete se upoznatis neurolingvističkim programiranjem i glavnim konceptima NLP-a. Kako su tehnike NLP-a izuzetno korisne i primjenjive u radu s ljudima, cilj ove radionice jest osvijestiti kako svojim ponašanjem utječemo na okolinu (i okolina na nas) te što sve možemo učiniti s tim znanjima kako bi naša komunikacija i odnosi s drugima bili još bolji i kvalitetniji.

Datum i mjesto: 16. veljače 2015. u 18:00 sati, Centar Budi svoj, Bauerova 19, Zagreb

Disneyeva strategija kreativnosti

Na ovoj radionici sudionici će upoznati Walta Disneya na drugačiji način kroz izuzetno zabavnu i korisnu tehniku neurolingvističkog programiranja. Između ostalog, dobit će odgovore na pitanja zašto je Disney bio toliko uspješan u svom radu, kakvu je strategiju koristio te koja je poveznica izmeđa Disneya i NLP-a. Radionicu “Disneyeve strategije kreativnosti“ toplo preporučamo svima koji žele naučiti nešto kreativno i novo i pri tome se dobro zabaviti.

*Datum i mjesto: 17. veljače 2015. u 17:30 sati, Centar Budi svoj, Bauerova 19, Zagreb

U tuđim cipelama

Koliko puta ste se našli u poziciji potpunog narazumijevanja druge osobe? Koliko puta je to nerazumijevanje rezultiralo konfliktom? Kako razrješiti konflikte na način koji u nama neće izazvati grč? Kako zamijeniti ulogu i ući u poziciju drugoga? Sve to, a vjerojatno i malo više saznajte na radionici “U tuđim cipelama“.

*Datum i mjesto: 18. veljače 2015. u 17:30 sati, Centar Budi svoj, Bauerova 19, Zagreb

Ljubav i žrtva

Ako ste se susreli s uvjerenjima kao što su “Ljubav je žrtva“, “Ljubav boli“, “Ne postoje sretni brakovi“ i slično, onda je radionica „Ljubav i žrtva“ pravo mjesto da otkrijete što se nalazi u pozadini tih uvjerenja i kako ona utječu na nas. Kroz filmove i diskusiju provest ćemo vas kroz teoriju transakcijske analize i NLP-a koje će vam omogućiti da konačno otkrijete jesu li naši preci bili u pravu po pitanju ljubavi.

*Datum i mjesto: 19. veljače 2015. u 17:30 sati, Centar Budi svoj, Bauerova 19, Zagreb

*Napomena: radi ograničenog broja polaznika potrebno je prijaviti se na radionicu na: anita@budisvoj.eu ili kristina@budisvoj.eu

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo