Novosti

Top 5 kozmetičkih proizvoda bez kojih Vanna ne može

U novom broju magazina Moje zdravlje saznajte sve o Vanni, kako održava svoju liniju i kako imati zdrave životne stavove!

Snagu glazbe osjećate, bez obzira na kvalitetu vaše interpretacije ili poznavanja nota. I zato svima poručujem: pjevajte, svirajte ako vas to veseli, ma kako zvučali, jer onaj koncert koji ste si priuštili ispod tuša u vašoj kupaonici je samo vaš i nitko vam ga ne može osporiti! – istaknula je naša maestralna pjevačica Vanna u intervjuu za novi broj magazina Moje zdravlje.

Pitali smo je i kako se održava u zdravoj formi jer mnogi je hvale da s godinama izgleda sve bolje, a takav kompliment uputila joj je i naša ekipa! 

Hvala, rado prihvaćam takve komentare, a moram priznati kako i sama primjećujem da mi ove “konkretne” godine solidno stoje. Pridržavam se izvođenja nekoliko vježbica za razgibavanje, napravim “plank” vježbu u trajanju od minute i to je to. Kada vidim da mi neka od starih haljina zapinje oko bokova, hitno se bacam na dijetu i nakon tjedan dana nervoze zbog gladi, sa zadovoljstvom ustanovim da sam izgubila tih pola kile koje su me smetalekaže Vanna i dodaje: 

– Teško mi je održavati liniju i ljubomorna sam na one koji jedu, a ne debljaju se. Godinama nisam pojela palačinke, kolače koje pečem jedva probam, izbjegavam tijesto, krumpire i kruh, trpam se salatama, ribom i bijelim mesom. Na to sve dodajte činjenicu da televizija vizualno dodaje barem pet kilograma, i eto vas u začaranom krugu. Fizički izgled zaista nije presudan, ali je za moj posao ipak dosta važan. Iako, trudila bih se korektno izgledati i da nisam pjevačica. Mislim da je to dobro za samopouzdanje. Ugodan je osjećaj dobro izgledati u haljini koja vam se sviđa na vješalici. 

U novom broju magazina Moje zdravlje, koji izlazi u subotu 23. travnja, pročitajte i koje beauty tretmane voli, kako imati zdrave životne stavove te kako održava glasnice u top formi!

Top 5 kozmetičkih proizvoda koje koristi Vanna:

Melem – Koristim ga za sve: njegu usana, ruku, laktova… 

Uvijač za trepavice  – Trepavice mi puno ljepše izgledaju kad ih uvijem 

Parfem Angel  – Kultni miris Thierryja Muglera nije mi dosadio ni nakon 25 godina 

Manikura u salonu M Art  – Volim da su mi nokti uvijek uređeni, iskušavam različite boje 

Balzam za usne Blistex – Postojan je, odlično štiti i njeguje 

Foto: Tea Švigir

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo