Novosti

Tosamini proizvodi stigli i u Hrvatsku!

Tosama, poznata slovenska tvrtka s dugogodišnjom tradicijom, otvorila je svoju prvu maloprodajnu trgovinu u Hrvatskoj i na taj se način približila svojim vjernim potrošačima koji sada na jednom mjestu mogu pronaći kompletan asortiman Tosaminog proizvodnog programa.

Hrvatski potrošači već dugi niz godina prepoznaju kvalitetu i vrijednost Tosaminih proizvoda. Uz dobro poznate robne marke Jasmin, Cik Cak, Vir, imali smo priliku upoznati se s higijenskim proizvodima Natura Femina. Ovi proizvodi vrhunske kvalitete, od 100 posto čistog, organskog pamuka, nude mekoću, nježnost, prozračnost, prilagođeni su pH koži i zbog toga izuzetno ugodni. Omogućuju nesmetano disanje kože, sprečavaju iritacije, alergije i svrbež kože. Ne sadrže klor, bojila niti parfeme i primjereni su i najosjetljivijim ženama. Pakirani su u biorazgradive folije te su zbog toga sigurni za očuvanje našeg okoliša. U sklopu robne marke Natura Femina možete birati između dnevnih i noćnih uložaka, tampona, aplikatorskih tampona te uložaka za rodilje. Novost u ponudi su higijenski proizvodi Natura Femina Special, namijenjeni ženama s oslabljenom funkcijom mjehura. Proizvedeni od 100% organskog pamuka, nježni su za kožu, mekani na dodir, tanki i diskretni. Zasebno su pakirani te dolaze u četiri pakiranja: Extra, Mini, Normal i Super.

Uz redovit asortiman Tosaminih proizvoda, u novootvorenom prodajnom centru “Bijeli štacun” u West Gate, u ponudi su i dječje plišane igračke belgijske robne marke Nattou. Igračke su vrhunske kvalitete, a svi materijali su pažljivo odabrani zbog njihove mekoće, sigurnosti i izdržljivosti. Za vaše dijete, plišana igračka Nattou je pravi izvor veselja, mira i utjehe.

U ponudi novootvorene trgovine je i oprema za kupanje i higijenu vaših mališana Rotho. Ovo su visoko kvalitetni, inovativni proizvodi njemačke proizvodnje za zadovoljne mališane i njihove roditelje. U ponudi se nalaze kadice, postolja i sjedalice za kupanje, podloge za previjanje, koševi za odlaganje pelena, dječje tute, sjedalice za toalete, klupice i svi ostali proizvodi neophodni za nesmetano uživanje u kupanju i higijeni vaših najmlađih.

U “Bijelom Štacunu” pronaći ćete i liniju dječjih pelena Babycharm Natural, koje su izrađene od 60 posto biorazgradivog materijala, 100 posto su bez klora te dolaze u pakiranjima koja su 100 posto biorazgradiva. Za dizajn ovih pelena nije korištena tinta te imaju 100 posto biorazgradiv prozračni zaštitni vanjski sloj. Uz pelene Babycharm Natural vaša beba se osjeća sigurno i nesputano, a vi spokojno jer ste se ponijeli odgovorno prema okolišu.

Odgovorno postupanje prema okolišu sastavna je nit vodilja društva Tosama d.o.o. Samo pažljivim i pravilnim korištenjem prirodnih izvora i zaštitom okoliša, možemo očuvati svijet za današnje i buduće generacije, poručuju nam iz Tosame.

Posjetite “Bijeli Štacun” do kraja prosinca jer vas očekuju akcijske cijene Tosaminog prodajnog programa. Dođite, upoznajte se s novim proizvodima i podsjetite se na dobro poznatu kvalitetu robne marke TOSAMA.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo