Novosti

Tražite najbolju fizikalnu terapiju? 5 razloga zašto odabrati Bizovačke toplice

Ako prolazite dugi oporavak od ozljede ili operacije, ili pak tražite olakšanje od kroničnih problema mišićno-koštanog sustava, vjerojatno razmišljate o terapiji u toplicama.

No kako odabrati toplice koje imaju stručne liječnike i fizioterapeute, najmodernije aparate i pomagala, ali i ono najvažnije – pacijente koji su dokazano zadovoljni uvjetima i rezultatima oporavka?

Osim što se radi o najtoplijem geotermalnom izvoru u Europi, Bizovac je zgodno smješten samo 15 minuta autom od Osijeka, poznatog po baroknoj Tvrđi, secesijskim alejama, brojnim parkovima te dugim šetnicama uz Dravu. Evo još 5 razloga zašto odabrati baš Bizovačke toplice, perjanicu turizma Slavonije i Baranje. 

1) Nove sobe, odlična hrana i jedinstvena ljekovita voda

Od 2016. godine programi fizikalne terapije i rehabilitacije u Bizovačkim se toplicama provode u novoj zgradi lječilišta, čije su sobe i apartmani opremljeni najmodernijim bolničkim ležajevima, LCD satelitskim televizorima i vlastitim kupaonicama.

Osim što borave u udobnim novim sobama, pacijenti su prezadovoljni i hranom u našem Lječilištu – tu su naši standardi također vrlo visoki, govori nam ravnateljica Lječilišta Bizovačke toplice gđa Sandra Mihaljević.

Analize bizovačke termomineralne vode pokazuju da je to voda jedinstvena u svijetu – najtoplija jodna hipertermalna voda (84°C ) slanjača u Europi, čak tri puta slanija od mora!

2) Najbolja rješenja za slobodno vrijeme – gratis sauna i bazeni!

Smještaj je koncipiran na bazi punog pansiona, a pacijentima je omogućeno korištenje kupališta Aquapolis s 11 bazena (2 bazena s geotermalnom mineralnom vodom), sauna i sportski tereni.

Pacijenti imaju gratis korištenje saune i bazena, a puno to znači i ljudima koji im dođu u posjetu, kaže ravnateljica Mihaljević.

3) Prilagođene terapije, velika vrijednost za novac

Privatnim pacijentima Lječilišta na raspolaganju su posebno kreirani terapijski paketi od kojih je najtraženiji Deluxe paket – puni pansion, smještaj u novim sobama s kupaonicom i najveći broj terapijskih procedura za 461 kn po danu.

Vrlo dobro je prihvaćen i Fit paket – namijenjen onima koji traže opuštanje, ali ne isključivo u wellness smislu, već žele da to opuštanje prate i određene fizioterapeutske aktivnosti – masaža, hidrogimnastika.

Kako strukturu naših pacijenata čini najvećim dijelom starija populacija, najjtraženiji je Senior paket, tj. paket za umirovljenike – koji ima najpovoljniji omjer usluge i cijene, nastavlja ravnateljica Mihaljević.

4) Kombinacija stručnosti i inovativnosti

Liječnici fizijatri i fizioterapeuti Lječilišta Bizovačke toplice neprekidno se usavršavaju, često idu na edukacije i to njihovi pacijenti itekako osjete, a ljubaznost i postizanje osjećaja obiteljske atmosfere kod pacijenta za vrijeme liječenja – obveza je svakog djelatnika.

Oni među ostalim znaju i neke posebne fizioterapeutske tehnike fokusirane na uklanjanje boli – primjerice Emmett tehniku i Bowen tehniku, Cyriax i DNS.

Osim što su stručni, liječnici fizijatri i fizioterapeuti iz Bizovačkih toplica dokazano su inovativni.

Prvi smo u Hrvatskoj osmislili program predoperativne rehabilitacije kojim želimo pripremiti pacijente na što bržu i kvalitetniju rehabilitaciju nakon operativnih zahvata, govori ravnateljica Mihaljević.

5) Na terapiju kad je najpotrebnije – bez čekanja!

Kada liječnik propisuje toplice, često morate na red čekati i po nekoliko mjeseci. Pomoć i olakšanje trebaju vam što prije, stoga za sve informacije o fizikalnoj terapiji ili rehabilitaciji u Bizovačkim toplicama posjetite www.ljeciliste-bizovacke.hr/.

Poklonite sebi i svom zdravlju pažnju koju zaslužujete, nazovite 031 685 185 bez obaveze i raspitajte se o mogućnostima boravka u najmodernijem hrvatskom lječilištu.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo