Novosti

Tvrtka Sensilab predstavila proizvode Sensilab Urifar i Sensilab Cerin

Tvrtka Sensilab predstavila je u hotelu Regent Esplanade proizvode Sensilab Urifar i Sensilab Cerin.

Urifar je proizvod namijenjen svima koji imaju problem s upalama mjehura i ponavljajućim infekcijama te zbog toga često koriste antibiotike.

“Urifar sadrži prirodni sastojak D-manozu koji je odgovoran za vrlo brzo djelovanje i već u roku od 30 minuta olakšava pacijentu vrlo neugodne simptome te ekstrakt nara koji ima prirodan antibiotski učinak prema različitim bakterijama”, na predstavljanju je istaknula prof. dr. sc. Višnja Škerk, spec. infektolog iz Klinike za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević.

jdr. stom. Martina Diminić Smetiško,
direktor mrketinga Domen Šćukovt,
prim. dr. sc. Jasna Lesić

Predstavljene su i kapsule te kozmetički proizvodi Sensilab Cerin koji pružaju efikasnu njegu problematičnoj koži sklonoj aknama. Prim. dr. sci. Jasna Lesić osvrnula se na činjenicu kako se akne javljaju ne samo u tinejdžerskoj dobi, nego predstavljaju problem i velikom broju odraslih osoba pa stoga treba odabrati pravi način za njihovo tretiranje.

Liniju Sensilab Cerin predstavila je mag. med. biochem. Roberta Strašek Soviček te naglasila da linija Cerin obuhvaća kapsule koje sadrže prirodni proteinski kompleks koji na kožu djeluje antibakterijski, antiupalno i antioksidativno te kozmetičke proizvode: Cerin gel za čišćnje, njegujući kremasti gel i Cerin gel za sušenje prištića.

Tijekom predstavljanja obratila se i dr. stom. Martina Diminić Smetiško: “Sensilab nudi i široki izbor dodataka prehrani i hrane za posebne medicinske potrebe. Drago nam je da će ti proizvodi biti od sada dostupni i hrvatskim potrošačima. Dakako, važna nam je i suradnja s liječnicima i farmaceutima koji pacijentima mogu najbolje preporučiti proizvod za određenu tegobu ili bolest”.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo