Novosti

‘U najboljim rukama’ – nova kampanja Poliklinike Bagatin s poznatim glumicama kao zaštitnim licima

Lako se sakriti ispod nekoliko slojeva odjeće zimi, no izgledati zanosno u lepršavim haljinama ili kupaćem kostimu te ponosno pokazivati svoje obline tijekom toplijih mjeseci predstavlja vam veliki izazov?

Ne, to ne mora biti tako. ‘U najboljim rukama’ slogan je nove kampanje Centra za oblikovanje tijela Poliklinike Bagatin koji najbolje opisuje cjelovit i individualan pristup, posvećenost, uloženi trud te, na kraju, osmijeh na licu klijentica. A u posljednje vrijeme i kod sve brojnijih muških klijenata.

Najbolje, neinvazivne i klinički dokazane tretmane izvodi stručni tim medicinskih kozmetologa, a uz nadzor estetskih kirurga i nutricionista. To je ta čarobna formula! Prepustiti svoje tijelo najboljim rukama sada je doista lako, zar ne?

Poznate glumice u novoj kampanji

Zaštitna lica nove kampanje, Ana Begić Tahiri i Ecija Ojdanić, odlučno su stale pred objektiv poznate fotografkinje Mare Milin i pune samopouzdanja spremno su pokazale svoje oblikovano tijelo. Za frizuru i osunčani make-up zaslužan je fantastičan i uigran duo: Mijo Majhen te Simona Antonović, najtraženija hrvatska vizažistica. A za odjevne kombinacije pobrinuo se renomirani stilist i dizajner Ivan Friščić.

I Ana i Ecija redovito dolaze na tretmane oblikovanja tijela u Polikliniku Bagatin što se vidi po njihovoj zavidnoj figuri. Svoje tijelo sa sigurnošću prepuštaju najboljim rukama vrhunskih stručnjaka koji su za njih, kao i za sve klijentice, odabrali potpuno personaliziranu kombinaciju tretmana.

Koji su to najbolji neinvazivni tretmani?

Oblikovanje tijela u Poliklinici Bagatin sinonim je za zatezanje kože tijela, redukciju neželjenog, tvrdokornog celulita i smanjenje obujma kritičnih područja pomoću neinvazivnih tretmana. Uređaj broj 1 u svijetu za redukciju celulita, Med Contour Multipower, kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju u cilju efikasnog, sigurnog, bezbolnog i nekirurškog preoblikovanja tijela, redukciju neželjenog celulita i zatezanja kože. Prvi korak do lijepog tijela bez narančine kore postiže se već s prvim tretmanom. Glatka i zategnuta koža najljepši je ukras tijela, a vaš najbolji saveznik je Venus Legacy multipolarna radiofrekvencija. Ovim tretmanom zateže se opuštena koža, ali i oblikuje vaše tijelo, smanjuju se masne nakupine i celulit.

Zerona neinvazivni hladni laser jedinstven je način za smanjenje ili potpunu eliminaciju masnih naslaga na kritičnim područjima te istovremeno smanjuje centimetre na vašem trbuhu, stražnjici ili bokovima. Rezultat je čvrsto tijelo na kojemu će svaki komad odjeće stajati kao saliven.

Više informacija o uslugama i proizvodima možete potražiti na internet stranici www.poliklinikabagatin.hr, na Facebook stranici www.facebook.com/bagatinclinic ili nazovite broj telefona 01/46 10 225.  

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo