Novosti

U zagrebačkoj Tvornici počeo veliki Mozaikov predblagdanski sajam knjiga!

Mozaik knjiga vas poziva na veliki sajam knjiga u Tvornici kulture, Šubićeva 2 od ponedjeljka, 5. do četvrtka, 8. prosinca od 10 do 20 sati!

“Odlučili smo se pred same blagdane (ponovno) razveseliti naše kupce i ponuditi najbolja Mozaikova izdanja po super povoljnim cijenama i popustima preko 80 posto”, poručuju iz Mozaika knjiga.

kSve posjetitelje ponovo očekuje bogata ponuda naslova u kojoj će se naći za svakoga po nešto – od slikovnica, knjiga za djecu i najmlađe do krimića, ljubića, lijepe književnosti, priručnika, atlasa i enciklopedija. Izaberite između nekoliko stotina naslova onu najbolju za vas. Na sajmu vas očekuju knjige već od 2 kn i veliki popusti na cjelokupnu ponudu.

Ističemo ilustrirane slikovnice Grga Čvarak i Antuntun za klince i klinceze, fantasy romane za mlade, za ljubitelje krimića besmrtnu Agathu Christie, za one koji su uvijek u potrazi za novim hitom romane Sestra i Sarin ključ, za gurmane luksuzne kuharice, a naći će se i knjiga za vrt, dom, slobodno vrijeme, self helpa, enciklopedija i atlasa.

Svakog kupca očekuje dar iznenađenja! Kupite poklon drugima, a mi ćemo nagraditi vas. Zbog svih ovih razloga požurite u Tvornicu od 5. do 8. prosinca od 10 do 20 sati po najbolje božićne poklone! Razveselite sebe i one vama drage, a Mozaik knjiga će vas – ovom posebnom ponudom knjiga po sniženim cijenama!

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo